Savaş açınca ebenzer kapanıyor yardımınızı alabılırmıyım ?

Konu Yazar

projojuq

New Member
Kas
646
0
savaş acınca ebenzer kapanıyor arkadaşlar bu sorunu bızde cozduk dbde

map dosyaları eksık ama bu kadar playerın huzurunu bozmadan yanı db

değışmeden 0 lanmadan yapılmasına çare yokmu bılen bırısı warsa eklesın

msnmı yardım etsın msn: [emaıl="freestyleko@hotmaıl.com"]freestyleko@hotmaıl.com[/emaıl]

Cevap: Savaş açınca ebenzer kapanıyor yardımınızı alabılırmıyım ?

Savas Databaede Eklı Degıldır

ebenezerdeki map klasöründe 101.evt, 102.evt ve 103.evt dosyalarını değiştir..

Merhabalar..

İlk Önce Sorununuz Gayet Basit Ve Hızlı Bir Şekilde Çözmeye Calısalım Yapacagınız Şeyleri Sıralamak Gerekirse.

1- Sağlam Bir Database İndirip Sql'ya Kurun
2- Query Analiz'i Açıp select * from k_npcpos where zoneid = (Savaş Zone Numarası) Olarak Aratın
3-Altta Cıkan Kodları Table Çeviriciler İle Çevirin Forumda Aratırsanız Bulursunuz Bulamazsanız Özelden Ulaşabilirsiniz
4-Çevirdikten Sonra Çevirdiginiz Tableyi Databasenize Uygulayın.
5-Sorun Tamamen Çözülmüş Olacaktır
6-101-102-103 Nolu Evt Dosyalarını Kontrol Edin Eger Sorun Düzelmez İse
7- Son Olarakta db'nin İcindeki Zones Tablosunda Lunar War'ın Ekli Olduguna Emin Olun

Saygılarımla..

Son düzenleme:

en mantıklı olan bişeyi söyleyeyim gm ler notice attıgında otomatikman ismi cıkıyorsa onu kaldır düzelir.

en mantıklı olan bişeyi söyleyeyim gm ler notice attıgında otomatikman ismi cıkıyorsa onu kaldır düzelir.

Onunla alakasi yok bu dediğin her notice olayinda yapar kapanmayi yani atiyorum yukaridan Forgetten temple baslayacağı ilgili birsey yazdığında verir + örneğin cz de monument kesildiğindede kapanir sebebi noticeler otomatik yani ebenezer üzerinden gecildiğinden ID numarasi bulamaz yani ayarladığın notice yi gecen Id numarasini bulamaz GM yazdiginda sorunsuz gecer çünkü gm karakterin id numarasi vardir biraz karışık oldu umarım anlamişsindir. :)

arkadas özellikle savas esnasında bu olayın farkına varmıstır diye söyledim. ayrıca basıma da geldi.

Geri
Üst Alt