Sekil panel v1 (Forgotten Frontiers panel)

Cevap: Sekil panel v1 (Forgotten Frontiers panel)

yeni tema ile uğraşıyorum + gelişmiş admin paneli sekil panel v2 bu gün yada yarın hazır olur

Ellerine Sağlık Harika Panel, Biraz editledim kullanıyorum çok güzel.

Benım Tarzıma Uymamış Beyenmedim
ama Zevkler Renkler Tartışılmaz Teşekkür ederiz.!

Piksel cok büyük yapmıssın biraz kücültsen daha güzel olur sayfaya sığmıyor panel :)

PaNeL 10 Numara Olmuş Hayırlı Günler.

panelde açık varmı kayıt ol fln varda

kardeş açık var panelde ben kullandım farkettim !!! saldırı geldmi panel off olyr kontor et guvenlgı ebenezer kapatmyr ama saldırya karsı etkılı degıl suan tavsiye etmem kimseye ne güzel görünüyor diyede atlamyın açık var da ona gore adminlik panelini kaldırmanıda tavsiye ederim indirceklerin !!!

kardeş açık var panelde ben kullandım farkettim !!! saldırı geldmi panel off olyr kontor et guvenlgı ebenezer kapatmyr ama saldırya karsı etkılı degıl suan tavsiye etmem kimseye ne güzel görünüyor diyede atlamyın açık var da ona gore adminlik panelini kaldırmanıda tavsiye ederim indirceklerin !!!

acık yok hangi paneli yüklersen yükle sana biri saldırsa lag olur hangie panel olursa olsun acıkq vad diyelim db ni nden silmediler yada charların accountlarını şifresini değiştirirler saldırı gelince oyunda lag olunca panelde acık var denmez acık olursa charlar gider anladınmı :-: düzgün firewall kullanın benim serverimde kasma olmuyordu saldırı geliyordu cok dzgün firewall olursa saldırılar fazla işe yaramaz

Son düzenleme:

Güzel Paylaşim Güzel Emek Herzaman Ty Var :D

Geri
Üst Alt