Viva La Muerte
Kimseye Etmem Şikayet
- May
- 525
- 28
Cevap: Seruvendb V3
tekrar indir bir problem yok bended dosya hasarlı dedi tekrar indirdim düzeldi..
tekrar indir bir problem yok bended dosya hasarlı dedi tekrar indirdim düzeldi..
biraz daha uraşıyım bakım![]()
Bifrost'un çıkışı için 31.evt dosyası olması lazım. Benim verdiğim DB'nin içindeki 31. Evt yi kullanırsanız düzelir sanıırm .Tabi db K_NPCPOS'a npc'nin eklenmesi lazım.
Bu arada Bifrost Çıkış NPC'sinden adımı silmişin TEBRİK EDERİM SENİ!.
Extradan Scrolları kaldırmısın ama Oyuna girince scroll doğuyor (inventoryde)...
Öghh Bifrost ile ardream'ide yanlıs yapmsın Ardream inn hostessler ters.
Benim DB yi çalıp çırpmış bug dolu.
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my assBen Bifrost İle İlgili Herşeyi İlk Db de Sölemişdim Ve Yapmısdım Akıllı Arkadasım Herkes Biliyordu Evt dosyalarını Paylaşmamısdık Fakat Biri Yaptıqım Evt Dosyalarını Paylaşmıs Bytojan ve Bende Vardı Forumdaqi Abilerine Sor bi Bakalım Kac Kişi İstemeye Geldi Bunların Hepsini Ben Yapdım Ve Bir Yolu Bozuk Benden İzinsiz Yayınladı Şimdi Sen Kalkmıs Cart Curt Diorsun
Senin Bu Db Kimin Olduqunu Bile bilmeden Bana Kafa tutuyorsun
Sen Orjinal Map Ararken Biz Bifrost Fixliorduq
Emegine Saygı Duyup Sadece Droplarını Aldım Almamın Nedenide Bazı Yaratıkların Sorunları İcindi oK ?
C.Genarator Cart Curt Hepsini Ben Siz Ararken Yapmısdım ama Dost Görünüp Emegin İcine Edenlerde Malesef Siz Gibi bos Agızlıları konusturuor
Emeklerinden Yardım Aldıqım Herkese Teşekkür ettim Sende Teşekkür Etmeyi Ögren Dünkü Adamlar Gelip Benim Db dir Carttur Curttur Deli Oluom Size Ya
Siz Ratenin R sini Bilmezken Ben Yokdan Procudusor Yazıodum
Bi ara Gelde Gercek Myko Db si İle Fileslerini Gösteriyim SanaSenin Gibi emegi Calınmıs Orj Db Orjinal Fileslerim Var Diip Gecinmiorum Fixlenmiş Şeylerle
Ömründe Hic Görmedinqi 359Mb Lıq DbKonusturcanız Beni Deli Oluom Zaten Sizlere Benim Yaptıqım Şeyleri Gizlice Dagıtıyorlar Paylaşıncada Bana Kafa tutuorlar Siz Utanın La Ben Nie Utancam Poff
hay yapacagın db 'e senin yaaa 2gün oynadık sonra item wermemeye basladı db ne biicm db yapıon
yoqmu bunun cozumu aloooowwwww gitti güzelim oyun
sokayım senin db ne amk senin yüzüdnen oyun kapandı bizim![]()