Server açtım kendim giremiyorum acil yrd [SOACS info] Servis ile bağlantı kurulamadı

Konu Yazar

mychar276

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Haz
1,289
0
-- 2021/08/17 20:05:01 [SOACS info] Oyun başladı
-- 2021/08/17 20:05:01 [SOACS info] Windows sürümü [6.1]
-- 2021/08/17 20:05:01 [SOACS info] Ana işlevler başlatılıyor
-- 2021/08/17 20:05:01 [SOACS info] Servis kontrol ediliyor
-- 2021/08/17 20:05:01 [SOACS info] Sistem servisi başlatılıyor
-- 2021/08/17 20:05:01 [SOACS info] Servis ile bağlantı kurulamadı
Bu hatayı alıyorum windows 7 pro 64 bit kullanıyorum bütün bilgisayarımın parçaları 64 bit lütfen bi el atın xp yüklesem girermi acaba ... ?

Cevap: Server açtım kendim giremiyorum acil yrd [SOACS info] Servis ile bağlantı kuru

İşletim sistemi 64 bitler bu hatayı yaşamakta xp ye çevirirsen garanti çözüm olur

Cevap: Server açtım kendim giremiyorum acil yrd [SOACS info] Servis ile bağlantı kuru

çok sağolun ama bilgisayarım çok kalabalık eğer tek ve kesin çare olursa işletim sistemini değişirim ama 32 bit yüklersem yüzde 50 performans düşecek daha makul bir çözümünüz varmı xp 64 bit filan kurtarırmı ?

Xp 64 bit hakkında bilgim yok açıkçası sanırım sorun yaratmaz ama benim dediğime güvenme bu konuda :) Dediğim gibi xp 32 bit veya win 7 32 bit falan kurarsan büyük ihtimal düzelir

bana büyük ihtimal derken en az yüzde 99.9 lazım çünkü çok degerli bilgi var ve bunlar dvd ye falan sıgacak şeyler değil

Xp ye geçersen bu olasılık var.

bakın sorun sadece işletim sisteminden olmayadabilir bütün pc parçaları 64 bit belkide buşu boşuna format atmış olacağım :S

Soacslı serverler işletim sistemi 64 bit olan bilgisayarların girişini engelliyor. Bu soacs ı yapan kişi tarafından söyleniyor.

bende diyorum ki sorun sadece işletim sistemi değil ilemci modelide labilir.... hangisinde acaba ?

O konuda bir bilgim yok.Fakat öyle birşey olacağını düşünmem..

Kardeşim bende bu sorunu yaşıyordum aynı soacs.log defteri hatası bi arkadaş bana temiz daha attı ve bir daha böyLe olmadı eğer isterseniz temiz data ekleyebilirsnz:: [email protected]

Geri
Üst Alt