Server Kurdum Ama Bir Sorun Var AnlayanLar Konuya BakabiLirLer mi ?[ResimLi]

Konu Yazar

dedemen21

Member
May
718
0
ArkadaşLar Dediğim gibi server Kurdum Ama Ebenezer saymıyor Hata Veriyor.

SS:

adszkm.jpg

Çözümden AnLayanLar Msn Adresi Yada Çözüm YoLu BıraksınLar...

Cevap: Server Kurdum Ama Bir Sorun Var AnlayanLar Konuya BakabiLirLer mi ?[ResimLi]

aiserver ile alakalı gözüküyor
mob lar ve npc lerin yüklenmiyor.
aiserver log dosyanı yapıştırıver.

Cevap: Server Kurdum Ama Bir Sorun Var AnlayanLar Konuya BakabiLirLer mi ?[ResimLi]

Aynı Sorun Bendede Var ai server log dosyaını yapıştırıver derken nasıl yani :S

aiserver ile alakalı gözüküyor
mob lar ve npc lerin yüklenmiyor.
aiserver log dosyanı yapıştırıver.

Aynı Sorun Bendede Var ai server log dosyaını yapıştırıver derken nasıl yani :S
dediğim gayet açık ve net
bunu anlamıyorsan "vazgeçin bu işlerden" demekden başka yapacak birşeyim yk

Dediğini Yaptım Düzelmedi :S Herkes Başka Bişey Diyo Bilen Yazsın Sorunun Çözümünü Ozaman Yaw :S

AiServer Loglarını sil , ve ini lerini düzelt.
Map lerde sorunsuz olsun.
Sorun kalkar ortadan :D

Herşey Tamam Ama Yaw :( Ne sorunmuş çıldırcam daha önceden kurduğumda çıkmıyodu bu sorun :S

Server kurulum konularını doğru dikkatli izleyip uygularsan + bizlerin söylediği uyarıları yaparsan sorun kalmaz.

:D Sql Yi Kurdum her zaman yapıyorum bunu ama tekrar söylüyüm size sql yi kurdum database ismini kn_online yaptım security dekileride ıd myko şifre myko olarak yaptım bunu server inilerie yazdım 10 kere kontrol ettim odbc ayarlarına gelirsek oto odbc kurdum burdan bulduğum oto odbc yi kurdum hadi dedim onda sorun varsa kendi elimle kuruyum ama yok sonra 4 server files değiştirdim hepsi ebenezerde aynı hatayı verdi login server tamam ai server hatasız ebenezerde hatasız map files sağlam olduğu için fakat game server starta kadar doluyo db diycekseniz 7 tane de db değiştim daha napıyım bi fikir verin :S ilk kez bu sorunla karşılaşıyorum yoksa serveri ilk kuruşum değil siz ilk kuruşum sandığınız için böyle konuşuyosunuz anlıyorum bakın sizde bi çözüm bulamıyosunuz çok garip bi sorun çünkü ve sitede birçok böyle açılmış konu var

Yorumsuz :D

yaw kimsede bu sorun yaşanmadımı kimse bilmiyomu çözümü bana orjinal çözüm lazım :D

Vallaha yaşandı ama dediklerimi yaptım çözdüm hep :D

^^ :d:dd:d:d:d:d:d:d:

Geri
Üst Alt