Server Kurdum fakat Patch Atınca X-Trap Bağlanamadı Diye Bir Hata Veriyor. Yapdım Pls

benemre33

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Reaction score
0
Server Kurdum fakat Patch Atınca X-Trap Bağlanamadı Diye Bir Hata Veriyor.

Msn adresimden biLgiLendirirseniz Sevinirim :)

[email protected]

Cevap: Server Kurdum fakat Patch Atınca X-Trap Bağlanamadı Diye Bir Hata Veriyor. Yap

Arkadaşım Loginserver İNİLERİNİ DİKKATLİ KONTROL ET
Ve
Usere verilen giriş exelerinin o files için olduğuna emin ol

Cevap: Server Kurdum fakat Patch Atınca X-Trap Bağlanamadı Diye Bir Hata Veriyor. Yap

Patch atmakla xtap baglanamadı hatası ne alaka anlamadım :D

Kardesim 21 Portunu Ac Oto Patch Portudur .
Birde Enterprise Manager ' e gel Ordan DB yi sec Tables ' e gel Assağıda Versiyon oLucak Orayıda Su Sekilde Doldurucaksın 1300 , patch1300.zip , patch1300.zip 1300
Sonrada C ' de ftproot ile dosya acmıs olman Lazımdı Patch ide zip. dosyası yapıp oraya at Nasıl Yapıcam Dersen ?
Secilecekleri Bi Yere Topla Hepsini aL Saq Tık Yap Arşive Ekle de [ Rar oLarak deiL ] Orda assada Arsiv Bicimi RAR ZİP yazıo ZİP işaretle ismini patch1300 yap Assada Sıkıştırma Yöntemi Diyor Onuda En iyi Yap ve Tamamde Bu Kadar O Zip Dosyasınıda C:/ftproot a Attın mı Bitmiştir .
Eğer Filezillada Hata Yapmadıysan oLucaktır Unutma 21 Portunu Ac .
Birde Kardesim Loqin Server İnide En Başta Suan Unuttum Oto Patch icin Kod var Oraya İp yaz Aşağısındaki Kod ' ada .. 2 Nokta Bu sekilde Koy sorunsuz oLucaktır .
KoLay qeLsin Yardımcı oLabiLdiysem Ne MutLu ßana (;

Yhaa Patch Atıyor 1300 Doluyor Lahuncer Kapanıyor Server qiriyorm X-trap Baglanamadı diyoR.

Geri
Üst Alt