B Konu Yazar ByZuzix Banlanmış Kalemi Kırıldı! Ocak 2,230 0 29 Eki 2010 #1 SERVER KURMAYI BİLEN ARKADAŞLAR SERVER KURUCAMDA Bİ YARDIMCI OLURSANIZ SEWİNİRİM. SERVER KURANA CO ADMİNLİK WERİLECEKTİR. MSN: ayhan_bekler_123@hot.
SERVER KURMAYI BİLEN ARKADAŞLAR SERVER KURUCAMDA Bİ YARDIMCI OLURSANIZ SEWİNİRİM. SERVER KURANA CO ADMİNLİK WERİLECEKTİR. MSN: ayhan_bekler_123@hot.
K kubi753 Banlanmış Kalemi Kırıldı! Nis 891 0 30 Eki 2010 #2 Cevap: Server kurmayi bİlenler acİl ulaŞsin
Zîstâtni Member Ağu 432 0 30 Eki 2010 #3 Cevap: Server kurmayi bİlenler acİl ulaŞsin Selam, Buraya Böyle Konular Açacağınıza Biraz Arama Butonunu Kullanirsaniz Daha Çabuk İstedinizi Bulabilirsiniz.. Server Kurulumu Video+Sesli Anlatım FreeMan Farkıyla iyi seyirler ~ 1299 Server Kurulumu Full [Resimli ve Detaylı Anlatım] ~ 60 Kare İle Detaylı Bir Şekilde Server kurulumu [PAYLASIM] İyi Forumlar
Cevap: Server kurmayi bİlenler acİl ulaŞsin Selam, Buraya Böyle Konular Açacağınıza Biraz Arama Butonunu Kullanirsaniz Daha Çabuk İstedinizi Bulabilirsiniz.. Server Kurulumu Video+Sesli Anlatım FreeMan Farkıyla iyi seyirler ~ 1299 Server Kurulumu Full [Resimli ve Detaylı Anlatım] ~ 60 Kare İle Detaylı Bir Şekilde Server kurulumu [PAYLASIM] İyi Forumlar
4vaLanche Banlanmış Kalemi Kırıldı! Eki 335 0 30 Eki 2010 #4 Cevap: Server kurmayi bİlenler acİl ulaŞsin ayhan_bekler_123@hot die veriyorsunuz ama com.tr de var artık
Cevap: Server kurmayi bİlenler acİl ulaŞsin ayhan_bekler_123@hot die veriyorsunuz ama com.tr de var artık