SERVER KURUCAK yada KURUP SORUN YAŞANLAR

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan jrlangend
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: SERVER KURUCAK yada KURUP SORUN YAŞANLAR

Arkadaslar sizlere artık server kurmiyicaz.Yaptıklarınızdan sonra bidaha kimseye yardımcı olmıyıcaz .Ettiginiz kufurler boş boş laflarınızdan sonra artık baska bir yardımcı bulun..

Son düzenleme:

Arkadaslar herkeze yardımcı olmaya calısıorum .Fakat bazı zamanlar aynı anda 2 kişiyede yardımcı oluyorum siz de sıranızı bekleyim kufur etmeyin.

arkadaslar lutfen kufuretmeyin hepnize yardımcı olucem fakat sizde biraz anlayıs gosterin.

Arkadaslar sistemimizi yuksleticez kısa sureligine server kurulumunda hardım edemiyicez .Herkezden özür dileriz..

Arkadaslar sistemimizin sorunları uzadı elimizden geldigince hızlı yapmaya calıstık fakat sure uzadı.Gunde onlarca kişiye yardımcı oluyoruz.Server Kurulum için Facebook sayfası oluştucaz buradanda bizi takip edebilirsiz...§ÀU®♂§

server kurdum daha acemiyim ama ne maplar programlara uyuyor programlar dogru duzgun calısıyor ordan burdan toplayıp bi sekılde programları calıstıyorum
ama bu sefer map lar farklı oluyor aynı map da program calısmıyor ozellıkle ai le ebenezer
bide bu kodlari nereye kopyalamam gerek beni aydınlatırsan cok sevınırım
ve tam kapasıte calısan birbirine uyan server files + map upload edebılırsın emınım çok kişinin işine yarar

sa kardes ben serverı kurdum da sadece 1 sorun var port açamıyorum yardımcı olurmusunuz!

arkadaşım sen msn bırak birak biz bıramayız :S

Arkadaslar 1 HAZİRAN a akdar server kurulumu ucretsiz.... Kuruluma tam gaz devam..

Arkadaslar bu konu uzerinden en yakın zamanda server dosyalarını paylasacagım.Bilgilerinize ...

Server kurulumuna devam ediyoruz.Sorunsuz server files,database,full map v.b dosyaları en yakın zamanda paylaşacagız.

server ve client dosyalrı da paylaşırsannız çok seviniriz ayrıca anladığım karıyla yardım alamayanlar küfür ediyorlar herhalde ben sadece kaç para verip karşılığını alamadılarki bu şekilde rahatlamaya çalışıyorlar merak ettim insanlar bir form kurmuş iyi olup faydalanıyorsan teşekkürü borç bilmek gerek yoksa çekip gitmek gerek .

Server kurulumu için gerekli olan her dosyayı yaplasıcaz,fakat her database ye gore yada benzeri database lere gore map server files ayarlıyorum .Piyasadaki en iyi ucretli veye ucretsiz editorleride sunucam .Daha onceden hazırlamıs oldugum 16 databasemi de burada paylasıcagım daha once hiç paylasmamıstım.

Dedigim gibi ucretsiz server kurulumunda yardımcı oluyoruz.Fakat bazı insanlar ciddiye alınmıyıcak derecede safsata safsata konusuyorlar ve kufurler ediyorlar .Biz onları hiçbir zaman ciddiye almayız arkadaslarımız arasında alay konusudur o kişiler.Daha oncede yaptıgımız gibi server kurulumuna devam ediyoruz.

DETAYLI SESLİ VİDEOLU ANLATIM VE CANLI DESTEK İÇİN :

FreeManTR - Duvar | Facebook

Geri
Üst Alt