Server Kurulacaktır Ve Yönetim Kadrosuna Profesyonel Adaylar Bekleniyor Lütfen İçeri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fezot41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

fezot41

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Ara
802
0
Cevap: Server Kurulacaktır Ve Yönetim Kadrosuna Profesyonel Adaylar Bekleniyor Lütfen

Merhabalar,
Arkadaşlar aranızda yönetici ruhu olanlar vardır yani niçin GM olmak sorusuna cevap veremeyebilir ancak o işi severek yapabilir.Ben server kuracağım ilk olarak şunu söyleyeyim Myko Database kurup biraz devrim yaratmak olmasa da sağlam bir server kuracağımdan güvenilir adam gibi adam olan arkadaşları bekliyorum yönetime.
Şunu söyliyim local kuracağım ancak local dediğim pc hiçbir Vds şirketinde poyraz vs. dahil yoktur varsa da nadirdir.
Şöyle izah edersem olayı;
3.8Ghz İşlemci
12GBDDR3 Ram
10Mbit net hız(Hızın düşük olduğunu sanmayın VDS Şirketleri 100mbit diyor kaç pc'ye paylaştırıyor buraya dikkat )
vs. işte arkadşlar ben büyük bir server kurma taraftarıyım **********'ne falan reklam vericem olay bundan ibaret benim GM'lerde aradığım şartlar var onlar olmadan lütfen eklemeyin gerçi ekleyin konuşuruz tabi de.
Olay şu
1.Konu uplamadan haberdar olacak yani daha hiç bir server için konu uplamayı becerememiş tek üyeliği olmayacak.Yoksa bile 4üyeliği olacak tarayıcılardan uplanacak.
2.+17 Yaş sınırı koyuyoruz.Zaten az akıl konuşmadan çakılır olay.Umarım beyfendi arkadaşlar başvurur.
3.Ricamız şu "q,w" gibi harfler Türkçemize ait olmayan kelimeleri kullanmamasını isteyeceğim farkındaysanız bir harf eksiksiz yazıyorum.
Kolay gelsin başvurular:
[email protected]

1 6 minutes dakika sonra eklenen:

Ekleyecek arkadaşlar lütfen buradan da ö.m atabilir mi acaba

Son düzenleme:
Cevap: Server Kurulacaktır Ve Yönetim Kadrosuna Profesyonel Adaylar Bekleniyor Lütfen

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

2 minutes dakika sonra eklenen:

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt