Servera 7/24 Online Gm Aranıyor 5 Tane Alıcağım ! +18 Olsun... 200 + User Var Swde

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan theking1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking1

Member
Reaction score
0
Cam açma gibi şeylere gerek yok sadece konusmalarından anlasam yeterli...
Öncelikle Burdan kendinizi Formu doldurun
•Online süresi
•Tecrübesi

Bunları buraya yazdıkdan sonra msnyi ekleyin Aksi takdirde kabul etmeyeceğim etsemde sileceğim

Dediğim Gibi

Sürekli ilgili olucak alımlar için

only4you @ w.cn

veya coes_xd @hot

Son düzenleme:
Cevap: Servera 7/24 Online Gm Aranıyor 5 Tane Alıcağım ! +18 Olsun... 200 + User Var

kapalsıın xxxxxxxxxx

17 yasındayım
Mehmet Aksoy
en Az 10 saat Online
18 kez gmliq yaptım ;
msn [email protected]

Cevap: Servera 7/24 Online Gm Aranıyor 5 Tane Alıcağım ! +18 Olsun... 200 + User Var

Yaşım:22
Online Sürem:15 Saat
Adım Ve Soyadım:Efe Can
1 Kez Kendi Server'imi Kurdum 6 Kerede Gm'lik Yaptım.

Adim:mehmet
onlİnesaat:12
tecrÜbe: 7 kez gm lİk yaptim

•isim : Tolga
Online süresi : min: 6 8 saat max: 15 20 saat boşum (geceleride online olabilirm)
Tecrübesi : baya gmlik yaptım gerek arkadaşlarımın gerekse net üzerinden tanıştığım insanların serverinde kaç kez yaptığımı hatırlamıyorum ( oyun yöneticisi olmayı zevkle ve ciddiyetle yapıyorum )

Msn: [email protected]

Son düzenleme:

Yaşım 21
Semih Boz
TecrüBem: 3 Kez Kendi Ardream Db seRvermi Kurdm . 6 qez ise Gm'Lik YapTM
OnLine DuruM: İşe gidiYoRM iş Yerinde 10 saat DuruyoRm SüphesiZ 10 saaT 10line oLabiliRm . Eve döndqmde qeceLeRi konTroL amacLı her 1 Saate Oyuna gireRm . . PislikAq@ w.cn . -------->> Daha ayrntıLı biLqi içiN. ekLe .

isim gökhan
yas 25
2 sefer oyun kurdum 10 kere gmlik yaptım gm kodlarını ezbere biliyom
msn gokhan372@hot

Re: Servera 7/24 Online Gm Aranıyor 5 Tane Alıcağım ! +18 Olsun... 200 + User Var Sw

şenol
en az 8 saat online olabilirm .
10 yıldır knight ile ilgileniyorum daha önce bi çok serverde GameMod olark çalıştım .

Geri
Üst Alt