Serverı Açtıkdan 1-2 saat Sonra Aujard Kitleniyor.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan doanJean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

doanJean

Www.MaydanozNetwork.Com
Eki
200
7
evet arkadaşlar günlerdir çözüm bulamadım. depresyona girdim. Serverı Açtıkdan 1-2 saat Sonra Aujard Kitleniyor. Ve Db ile bağlantı kuramıyor . Query Analyzer'e , Enterpise Manager'e girerken bile bağlanmıyor .Yardım lütfen.

Cevap: Serverı Açtıkdan 1-2 saat Sonra Aujard Kitleniyor.

Kardeşim Aynı Sorunu Bende Yaşıyorum Db Değiştirmeyi Denedinmi ? Aujard Kapanmayan Bir Db Bul Login Logout predecure lerini al seninkine kopyala ben bunu sabah denedim bugün sorun yaşamadım şuan içinde gayet düzgün

dbyi değiştirirsem biterim :S bunun başka çözümü yokmu ya:S

aujard kilitlendiği zaman Başlat > Çalıştır yaz, gelen yere cmd yaz.
Açılan dos penceresine netstat -n yaz, aynı IP'den çok fazla bağlantı varsa onu buraya kopyala.
Saldırı vardır büyük ihtimalle.

$u an bi probLem yok. yaLnız donunca bunu yaparsam ve saLdırı oLduğunu anLarsak, çözümü warmı?

Loginserverin kendini kapatmasi odbc32.dll hatası vermesi ebenezerin bir süre sonra kendini aniden kapatması aujardın donması hepsi transaction logun şişmesinden ve dbdeki sorunlardan oluyor. DB'yi shrink yapıp denermisin.

Ewt. $imdi dondu aujard.

ve sanırım saLdırı war. Ne yapabiLirim. Bu saLdırıya kar$ı 1 çözüm oLabilir mi?

Loginserverin kendini kapatmasi odbc32.dll hatası vermesi ebenezerin bir süre sonra kendini aniden kapatması aujardın donması hepsi transaction logun şişmesinden ve dbdeki sorunlardan oluyor. DB'yi shrink yapıp denermisin.

Osmanx Log'la inan o kadar ura$tm ki, hepsini temizLedm. DB'deki bo$LukLarı gidermek için shrink yaptm. we haLa dewam ediyor. Sanki birisi girerken aujard kasıLıyor hata biLe vermiyor, öyLe kaLıyor. Birde invaild password hatasi veriyor girerken. Sanırım LoginVersion'u da etkiLiyor bu.

Son düzenleme:

Ewt. $imdi dondu aujard.

ve sanırım saLdırı war. Ne yapabiLirim. Bu saLdırıya kar$ı 1 çözüm oLabilir mi?

Osmanx Log'la inan o kadar ura$tm ki, hepsini temizLedm. DB'deki bo$LukLarı gidermek için shrink yaptm. we haLa dewam ediyor. Sanki birisi girerken aujard kasıLıyor hata biLe vermiyor, öyLe kaLıyor. Birde invaild password hatasi veriyor girerken. Sanırım LoginVersion'u da etkiLiyor bu.

Prosedürlerini kontrol et ve aujard olsun ebenezer olsun login olsun log dosyalarını incele orada en son işlem neyse yazar ve sorun genelde ondan olur.

Aujard'da sürekLi verdiği hata bu;

Kod:
2021-11-9 15:28, *** 37000, 513, [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]A column insert or update conflicts with a rule imposed by a previous CREATE RULE statement. The statement was terminated. The conflict occurred in database 'kn_online', table 'USERDATA', column 'strUserId'., 254 ***
2021-11-9 15:28, *** 01000, 3621, [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]The statement has been terminated., 81 ***
2021-11-9 15:29, *** 37000, 513, [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]A column insert or update conflicts with a rule imposed by a previous CREATE RULE statement. The statement was terminated. The conflict occurred in database 'kn_online', table 'USERDATA', column 'strUserId'., 254 ***
2021-11-9 15:29, *** 01000, 3621, [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]The statement has been terminated., 81 ***

Login Server Loglarında da bu hatalar war;

Kod:
*** 08S01, 11, [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][Shared Memory]Genel ağ hatası. Ağ belgelerinize bakın., 90 ***
*** 01000, 55, [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][Shared Memory]ConnectionWrite (WrapperWrite())., 83 ***
*** 08S01, 0, [Microsoft][ODBC SQL Server Driver]İletişim bağlantı hatası, 59 ***
Try ReConnectODBC... 11¿ù 8ÀÏ 13½Ã 46ºĞ
Socket Array has Broken...[sid:663]
*** 08S01, 11, [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][Shared Memory]Genel ağ hatası. Ağ belgelerinize bakın., 90 ***
*** 01000, 55, [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][Shared Memory]ConnectionWrite (WrapperWrite())., 83 ***
*** 08S01, 0, [Microsoft][ODBC SQL Server Driver]İletişim bağlantı hatası, 59 ***
Try ReConnectODBC... 11¿ù 8ÀÏ 23½Ã 19ºĞ

Ben hiçbirşey anLamadım bunLardan, bir açıkLama yaparsanız sewinirim.

sekseninci portuna saldırıyorlar arkadaşım.. ko panelini kapat.. AppServ'i kaldır..

Bak bu benim hiç akLıma geLmedi. Yalnız Aujard ile panel arasinda bi bağLantı buLamadım. yine de deneyecegim. Sonucu buraya yazarım.

Bak bu benim hiç akLıma geLmedi. Yalnız Aujard ile panel arasinda bi bağLantı buLamadım. yine de deneyecegim. Sonucu buraya yazarım.

Aujardın normalde billing servera bağlanması gerekir.O yüzden böyle eğer illa bir porta bağlıcaksan 1433 local portuna bağla :)
Aujard.iniyi aç bak oraya ne portu girmişsin.

Billing portu : 15100

uzaktan erişim war sql'e. editörleri kullanabilmem için.

uzaktan erişim war sql'e. editörleri kullanabilmem için.

Uzak erişim veya benzeri bir sebepten SQL portunu açtıysan SQL portuna ddos geliyor olabilir ki açmışsın bu yüzden... Editörlerinizi bence makineye kurun tabi önce kendi makinenizde virüs taraması yapıp. Uzaktan SQL erişimi vermek her zaman bir güvenlik problemidir.

$u an probLem yok. Desenize, ko panel kuramayacagiz:D bu saLdırıyı engeLLemenin caresi yok mu yaw :D

Paneli Kaldır Kesin Cözüm hö

Panel panel die ba$ımın etini yiyorLar.:D Firewall'ı dediğin gibi yaptm "ph7" bakaLm ne oLacak. SOnucu yazarm.

Another firewallı kurduysan sorun kalmaz. arada bi bağlantı kuramadıysan şöyle açıklayayım;
Aujard prosedür alıyor ya hani DB'den.. panelinde flood koruması yok, saldırı geldiğinde sürekli olarak SQL'i meşgul etmekte, aujard istek gönderdiğinde de SQL cevap vermiyor. bu nedenle Aujard kilitleniyor.. Aujard kilitlenmese diğerlerinden biri kilitlenir mutlaka.. sen firewallı kurduysan sorun yok, sana bir de flood koruması gönderiyorum pmden..

Geri
Üst Alt