✪ DeathKO ✪ | v.1098 MYKO | ASCEND | Rekor Ödül Havuzu | Büyük Academy : 06 Mart 2026 - HAZIR OL!
Siz stolenler zaten oynadıgınız her serveri max 1 hafta sonra bırakıyorsunuz.HEr zamanda bir bahaneniz var.
Stolenler üstüne alınmasın bu laflarımı.Eğer bir server admini varsa veya srver açıcak birisi 15-16 yaşındaki daha blue çağına yeni girmiş veledlerin lafına göre açmasın.Yok bu db aç benden sana +40 user felan bunlar yalan.İnanmayın abi nesne inanıyorsunuz.
İstatistikler ortada.Myko serverlar tutulmuyor.Sebebi drop list yok , hem exp hem item zor.İkisinden birisi zor olunca oynanıyor ama ikiside zor olunca oynamıyorlar.Ayretten çoluk çocuk kaynıyor.Birisi +7 +8 item bassın bu düpe yada admin charı diyorlar.Bu kadar basit.Biri onu kessin bunda pedal var , myko var diyorlar.
Ben açtım ilk 1 hafta 150 kişi ile oynadık birisi +8 item basti diye serveri bıraktılar.Güya benim charımmış.
Bunların Alayı Kendini Birşey Sanan Coluk Cocuktan Olusan Kişiler.. Ne Emeğe Saygıları Var Nede Hakka Hukuka .. Ama Kendilerine Yapılınca Dünyayı Yakacaklardır Sözde Bu Gibi İnsalara İtimaat Edilmez ... Yazık ki ne yazık
Bunların Alayı Kendini Birşey Sanan Coluk Cocuktan Olusan Kişiler.. Ne Emeğe Saygıları Var Nede Hakka Hukuka .. Ama Kendilerine Yapılınca Dünyayı Yakacaklardır Sözde Bu Gibi İnsalara İtimaat Edilmez ... Yazık ki ne yazık
StolenNecro : Kocaeli / Siyaset Bilimi Ve Kamu Yönetimi 2.Sınıf
B]
Çok doğru söylediniz arkadaşlar daha 3 4 gün oldu olmadı maydanozun topiğinde admine gaz veriyorlardı istediklerini yaptırdılar sonra bırakıyoruz hep aynı muhabbet
Girdikleri tüm serverların içine ediyorlar hile yapıyorlar sonra biz bir şey yapmadık diyorlar ve pişkin pişkinde kendileri yazıp çizip kendileri gülüyorlar adam olmaz bunlar bu kadarda aşşağılık bir ekip işte bilen bilir bunları
Adminler lafım sizlere bu gibi adamların gazına gelip myko açmayın mykoyu sadece kendi egolarını tatmin etmek için istiyorlar ve sizleri gazlıyorlar bana söyleyin bu zamana kadarki birçok isim myko açtı hangisi tutunabildi hepsinin içine edildi aynı neden madem trde myko açmayı bilen yok madem siz çok iyi biliyorsunuz hadi sizler açın bakalım yemiyor mu ? bunların oyununa gelmeyin madem myko çok tutulan bir db neden kendileri açıp oynatmıyorlar yeteri kadarda kalabalıklar aralarında 20şer lira çıkartıp rahatlıkla açabilirler hiç sordunuz mu bunu onlara ? Cevaplarını öğrenebilen oldu mu ?
Bunların her şeyi fasa fiso dediğim gibi madem sizler mykocusunuz madem myko en çok user çeken db siz açın bakalım aynı muhabbetleri sizlere yapınca ( o server adminlerine yaptıklarınız gibi ) ne düşüneceksiniz gelip böyle komiklik olsun diye sizlerde gülecekmisiniz ?
Sizleri herkes tanıdı boşa kürek sallamayın iyi forumlar.
StolenAxe :Sdu / İktisat 3.Sınıf
StolenCruel :Balıkesir / Makina Muhendisligi 3.Sınıf
StolenNecro : Kocaeli / Siyaset Bilimi Ve Kamu Yönetimi 2.Sınıf
StolenKnifez : Polis Akademisi 1.Sınıf
StolenGuard ,Faces, Dagger,Spear Vs Vs Uni Sınavına Bu Sene Girenler.
Şimdi Telefon Numaranı weriyosun seslerimizi kayıt'a alıyorm hangimiz cocuk hangimiz yetişkin görüyoruz.Bundan sonrada StolenLifeS clanına Bok atıcak bebeler 0530 696 80 46 beni arıyor yeter artık haddinizi aştınız burdan degilde realden görüselim artık.