E Konu Yazar eto1603 Banlanmış Kalemi Kırıldı! Ocak 62 0 16 Şub 2009 #1 Ben serverımı kurdum bu seferde npc ler yok potcu sundıresss fln yardım edıcek bırı var mı??? yardımlarınız ıcın sımdıden tskurler
Ben serverımı kurdum bu seferde npc ler yok potcu sundıresss fln yardım edıcek bırı var mı??? yardımlarınız ıcın sımdıden tskurler
0 0907 New Member Kalemi Kırıldı! Eyl 26 0 16 Şub 2009 #2 Cevap: Serverımı kurdum npcleri göstermiyor bu seferde msn ver kardeşim ben yardımda bulunurum!!!!!
D daddypich New Member Şub 6 0 20 Şub 2009 #3 Cevap: Serverımı kurdum npcleri göstermiyor bu seferde 0907' Alıntı: msn ver kardeşim ben yardımda bulunurum!!!!! Genişletmek için tıkla ... aynı sorun bendede war ekle msn lutfen npc ve hayvanlar yok [email protected]
Cevap: Serverımı kurdum npcleri göstermiyor bu seferde 0907' Alıntı: msn ver kardeşim ben yardımda bulunurum!!!!! Genişletmek için tıkla ... aynı sorun bendede war ekle msn lutfen npc ve hayvanlar yok [email protected]
T thugangel2 New Member Ara 5 0 20 Şub 2009 #4 Cevap: Serverımı kurdum npcleri göstermiyor bu seferde [email protected] banada yardımcı olursanız sevinirim aynı sorun bendede war lütfenn :S
Cevap: Serverımı kurdum npcleri göstermiyor bu seferde [email protected] banada yardımcı olursanız sevinirim aynı sorun bendede war lütfenn :S
R RoTrKO New Member Kalemi Kırıldı! Haz 1,565 58 20 Şub 2009 #5 Cevap: Serverımı kurdum npcleri göstermiyor bu seferde Sorununuzun Cevabi burda : http://www.ko-cuce.com/genel/41292-...ir-serverda-saymayacak-bytrojan-farkiyla.html
Cevap: Serverımı kurdum npcleri göstermiyor bu seferde Sorununuzun Cevabi burda : http://www.ko-cuce.com/genel/41292-...ir-serverda-saymayacak-bytrojan-farkiyla.html
E Konu Yazar eto1603 Banlanmış Kalemi Kırıldı! Ocak 62 0 21 Şub 2009 #6 Cevap: Serverımı kurdum npcleri göstermiyor bu seferde tamam verıyom msn mı yardım et [email protected]
Cevap: Serverımı kurdum npcleri göstermiyor bu seferde tamam verıyom msn mı yardım et [email protected]
mehmetb Banlanmış Kalemi Kırıldı! Ocak 328 1 21 Şub 2009 #7 Cevap: Serverımı kurdum npcleri göstermiyor bu seferde kardesim 2 tane ai server acmısın galiba görev yöneticisinden bak pardon yanlıs anlamısım :S ai server acırmıo anlamısım xD Moderatör tarafında düzenlendi: 21 Şub 2009
Cevap: Serverımı kurdum npcleri göstermiyor bu seferde kardesim 2 tane ai server acmısın galiba görev yöneticisinden bak pardon yanlıs anlamısım :S ai server acırmıo anlamısım xD
K kankatamer Hızlı CüCe Kas 220 3 22 Şub 2009 #8 Cevap: Serverımı kurdum npcleri göstermiyor bu seferde RoTrKO' Alıntı: RoTrKO[/url] Genişletmek için tıkla ... RoTrKO romanyanın neresindensin ?
Cevap: Serverımı kurdum npcleri göstermiyor bu seferde RoTrKO' Alıntı: RoTrKO[/url] Genişletmek için tıkla ... RoTrKO romanyanın neresindensin ?