Serverınızda 0 laq olsun , pc kasmasın

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Bozo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bozo

Deli Cüce - Bozo
Reaction score
1
Web sitesi
212.174.81.125
EVet bunu ben buldum ve su ana kadar paylasmaya niyetim yoktu ama paylasım dedim

KESINLIKLE ALINTI DEGILDIR
---SADECE KO-CUCE ICIN ANLATIYORUM--

1. ) Denetim masadına giriyoruz ve Kullanıcı hesaplarına tıklayarak yeni bir hesap olusturuyoruz

2.)Kullanıcı degistir Yapıyoruz ve O esabı geciyoruz Server Dosyalarını ona aktarıp Serveri Onda Acıyoruz

3.)Sonra asıl hesabımıza donerek İstediginizi yapın Server Kasmıyor

Avantajı: 0 lag oluyor , Baslat Cubuugnda Gereksiz Dosya Acılmıyor , Pc kasmıyor

Kullanım Nedeni : 0 laq lı Server istiyorsanız Yapınız

Bunu ben kendi serverimde Yaptım

Pc deki Ram im 512 Mb 50 userde lag ypaıyodu ama simdi 175 kisiye kadar laq olmuyor

Konu Acım Tarihi : 06.07.2021 20:05

KESINLIKLE ALINTI DEGILIDIR ILKKEZ KO-CUCE ICIN ACIKLADIM BASKA FORUMLARA VERMIYECEGIM

---------------------------------------
BU PAYLASIMDAN SONRA CUCE LOPER OLURUZ ARTIK :D:D:D

Cevap: Serverınızda 0 laq olsun , pc kasmasın

Denicem bakalım

suan bende dedıcatedlı bı serwerda ortahım ama bu nu eskıden paylassaydın deenerdım :D

bende dedicated de gectigim icin acıkladım saten Yoksa diyorumda paylasmaya niyetim yoktu cunku 0 laqlı fazla server yok lag yok diyende bile var 170 kise ye lag oluyor

160 kisi preli yaptım prede satmıyorum yani lag olmuyordu

inş. oluyordur :D dedicated lerin ko bakımından sonu olr.

yani dedicadet vercen paraya cif cekirtek pc al daha iyi :D

hayır olmaması gerekıor dusundumde sole bısı war sen her 2 kullanıcıda da aynı modemın ip sini kullanıorsun we senın tek pc gırıs yaptıhını anlıor pc we yıne dc sorunu flan cıkartır ( bu kesnlıkle tahmındır kesnlınlıkle yoruma bakıp cvp wermeyınız deneyınız :D )

böyle birşey olacağını zannetmiyorum sonuçta aynı modem kullanılıyor.Böyle birşey olsa :

Adam 2 tane hesap açıp birinden oyun oynar,diğerinden download yapardı.Böylece oyunda lag olmazdı.

Şans eseri ttnet in güzel gününe denk geldiysen 175 user kaldırmış olabilir ama teknik olarak böyle birşey olanaksız. :)

Trayhoper Ben arastırdım

indirnet hızı pc kullanıcıya gore ayarlıyor diger kullanıcaya giden int hızına dokunmadıgın icin lag 0 lanıyor

pc performansı bakımından işe yarıyor ama bant genişligini etkileyemez tabiki

Trayhopere katılıorum sonucta pc işlemcısı 1 yanı pek fark etmez etse etse 3 bılemedın 5 user farkeder

Arkadaşlar Daha Önce Aklıma Gelmişti ve Denemiştim. Kullanıcı Değiştirince Net Kopuyor.:S

işe yarıo sanrsam

EVet bunu ben buldum ve su ana kadar paylasmaya niyetim yoktu ama paylasım dedim

KESINLIKLE ALINTI DEGILDIR
---SADECE KO-CUCE ICIN ANLATIYORUM--

1. ) Denetim masadına giriyoruz ve Kullanıcı hesaplarına tıklayarak yeni bir hesap olusturuyoruz

2.)Kullanıcı degistir Yapıyoruz ve O esabı geciyoruz Server Dosyalarını ona aktarıp Serveri Onda Acıyoruz

3.)Sonra asıl hesabımıza donerek İstediginizi yapın Server Kasmıyor

Avantajı: 0 lag oluyor , Baslat Cubuugnda Gereksiz Dosya Acılmıyor , Pc kasmıyor

Kullanım Nedeni : 0 laq lı Server istiyorsanız Yapınız

Bunu ben kendi serverimde Yaptım

Pc deki Ram im 512 Mb 50 userde lag ypaıyodu ama simdi 175 kisiye kadar laq olmuyor

Konu Acım Tarihi : 06.07.2021 20:05

KESINLIKLE ALINTI DEGILIDIR ILKKEZ KO-CUCE ICIN ACIKLADIM BASKA FORUMLARA VERMIYECEGIM

---------------------------------------
BU PAYLASIMDAN SONRA CUCE LOPER OLURUZ ARTIK :D:D:D

alakası yok çünkü ram yine paylasımlı kullanılır istersen 256 ram olsn 2ye bölünür

alakası yok çünkü ram yine paylasımlı kullanılır istersen 256 ram olsn 2ye bölünür

2 ye bolunmez ama ordakı kasmalar dıer hesapdada işler cunku 2 hesapda 1 pc nın gucunu kullanıor 2 hesapda aynı kasaya bakıor boyle bısı olması ımkansız.

Şuanda Yaptım Ben Gayet Güzel :) Hic Bi Sorun Göremedim PC RM 512 MB 4096 ADSL TEK PC VAR Bakalım :) Benim pc (local) olarak 120 User alıyor Onu yapmadan once !
0 lag Sımdı Bu sıstemı uyguladım Bakalım Kac user Alıcak denıyorum suanda Hic Bi sorun goremedım Bakalım Hayırlısı :)

Geri
Üst Alt