Serverınızda 0 laq olsun , pc kasmasın

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Bozo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Serverınızda 0 laq olsun , pc kasmasın

Hayatta olmaz :D Dahada lag olur aynı pcden girersin ama 2 tane hesap actığın için daha fazla kasarr :D (Denemedim tahmindir lütfen laf etmeyiniz:D)

böyle birşey olacağını zannetmiyorum sonuçta aynı modem kullanılıyor.Böyle birşey olsa :

Adam 2 tane hesap açıp birinden oyun oynar,diğerinden download yapardı.Böylece oyunda lag olmazdı.

Şans eseri ttnet in güzel gününe denk geldiysen 175 user kaldırmış olabilir ama teknik olarak böyle birşey olanaksız. :)

Katılıyorum...

EVet bunu ben buldum ve su ana kadar paylasmaya niyetim yoktu ama paylasım dedim

KESINLIKLE ALINTI DEGILDIR
---SADECE KO-CUCE ICIN ANLATIYORUM--

1. ) Denetim masadına giriyoruz ve Kullanıcı hesaplarına tıklayarak yeni bir hesap olusturuyoruz

2.)Kullanıcı degistir Yapıyoruz ve O esabı geciyoruz Server Dosyalarını ona aktarıp Serveri Onda Acıyoruz

3.)Sonra asıl hesabımıza donerek İstediginizi yapın Server Kasmıyor

Avantajı: 0 lag oluyor , Baslat Cubuugnda Gereksiz Dosya Acılmıyor , Pc kasmıyor

Kullanım Nedeni : 0 laq lı Server istiyorsanız Yapınız

Bunu ben kendi serverimde Yaptım

Pc deki Ram im 512 Mb 50 userde lag ypaıyodu ama simdi 175 kisiye kadar laq olmuyor

Konu Acım Tarihi : 06.07.2021 20:05

KESINLIKLE ALINTI DEGILIDIR ILKKEZ KO-CUCE ICIN ACIKLADIM BASKA FORUMLARA VERMIYECEGIM

---------------------------------------
BU PAYLASIMDAN SONRA CUCE LOPER OLURUZ ARTIK :D:D:D

Atma recep din kardeşiyiz :)

Teknik olarak böyle birşeyin olması mümkün değil Trayhoper ın dediği gibi ama ttnetin en kral gününe denk gemiş olsa bile yine mümkün değil ki ben bunu tecrübelerimden biliyorum yani konuyu okuyanlara deneyerek zaman kaybetmemelerini öneririm

Upload 1024 kbps + Download 16,000 kbps
AMD A2 3500 +
4096 DUAL DDR3
SERIAL ATA 300 GB 250 GB FREE
=
KAPASİTE MAX 120 SİFİR LAG.

HESABI İYİ YAPIN EN ÖNEMLİSİ ÖNCE UPLOAD HİZİ > İŞLEMCİ HİZİ > RAM .

Ayrıca şunu unutmayın ki A kulanıcısından işlem yaparken , B kullanıcısından işlem talep ederken hem a hemde b kullanıcıları %20 performans kaybına sebep olur ve kesinlikle normalde aldığınız performanstan %20 kayip olur.

Son düzenleme:

Benim ram da 512 mb...İnternet hızıda 2048...

10 kişi girince millet dc oluyor...Sen nasıl 170 küsür kişi aldırıyosun hala çözemedim...

aşırı saçma ... aynı hattı kullanıyosun sonuç olarak 2 modem & hat yok ki... ortada...

böyle birşey olacağını zannetmiyorum sonuçta aynı modem kullanılıyor.Böyle birşey olsa :

Adam 2 tane hesap açıp birinden oyun oynar,diğerinden download yapardı.Böylece oyunda lag olmazdı.

Şans eseri ttnet in güzel gününe denk geldiysen 175 user kaldırmış olabilir ama teknik olarak böyle birşey olanaksız. :)

gerekli açıklama yapılmış

Saçmalardan seçmeleri sunmuşsun dostum :D 512 Ram lik PC ' de 75 kişi üstü kasar 175 kişi :S zor ayrıca başka hesap açman pc için dezavantaj :S

Sacmalik ;)
Ayni BEllek kullaniliyor ayni internet
ayrica yeni user i kullanirsan pc daha cok kascagina eminim
cunki orda programlar acil olcak
bide 2. userda acik olunca
Bum:)
1gb ram i olmayanlar bole bi ise kalkismayin!

:O Biri Gelmiş 512 RM De 2048 ADSL De 10 kişi giriyor dc atıyor diyosun ?
Benim 512 MB RM 4096 ADSL TEK PC .. artı ustune ben gırıyorum 100 user gırıyor lag 0 0 dc ben cıkarken hafif bi dc yasıyorlar okadar .

Böyle Birsey Olamaz İmkansız:):) sunucu aynı sunucu int aynı int ram aynı ram ne fark var:D:D sacmalık Böyle Birsey Olamaz Biraz Düsünün Hak vericeniz

Bu bilgiyi bizimle paylaştığın için Teşekkür Ederim...

Bu Bilinen Bişidi Ki Bunu Bende Biliyordum

Bilgi İçin Sağolasın :)

Olmıcaktır Sonucta Windows Cok Asırı Ram Ve İşlemci Kullanımı Yapmıo Zaten Server Kurucak adamların Pc Sinde Gereksiz Bişe Olmamalalı Bilindik Şeyler Ben Öle Yapıp Ko Oynuodum :)

İşe Yaracagını Sanmıyorumhö

Bişey Farketmezki:)

Geri
Üst Alt