Sitemize Reklam Vermek için Lütfen İletişime geçin..
böyle birşey olacağını zannetmiyorum sonuçta aynı modem kullanılıyor.Böyle birşey olsa :
Adam 2 tane hesap açıp birinden oyun oynar,diğerinden download yapardı.Böylece oyunda lag olmazdı.
Şans eseri ttnet in güzel gününe denk geldiysen 175 user kaldırmış olabilir ama teknik olarak böyle birşey olanaksız.![]()
EVet bunu ben buldum ve su ana kadar paylasmaya niyetim yoktu ama paylasım dedim
KESINLIKLE ALINTI DEGILDIR
---SADECE KO-CUCE ICIN ANLATIYORUM--
1. ) Denetim masadına giriyoruz ve Kullanıcı hesaplarına tıklayarak yeni bir hesap olusturuyoruz
2.)Kullanıcı degistir Yapıyoruz ve O esabı geciyoruz Server Dosyalarını ona aktarıp Serveri Onda Acıyoruz
3.)Sonra asıl hesabımıza donerek İstediginizi yapın Server Kasmıyor
Avantajı: 0 lag oluyor , Baslat Cubuugnda Gereksiz Dosya Acılmıyor , Pc kasmıyor
Kullanım Nedeni : 0 laq lı Server istiyorsanız Yapınız
Bunu ben kendi serverimde Yaptım
Pc deki Ram im 512 Mb 50 userde lag ypaıyodu ama simdi 175 kisiye kadar laq olmuyor
Konu Acım Tarihi : 06.07.2021 20:05
KESINLIKLE ALINTI DEGILIDIR ILKKEZ KO-CUCE ICIN ACIKLADIM BASKA FORUMLARA VERMIYECEGIM
---------------------------------------
BU PAYLASIMDAN SONRA CUCE LOPER OLURUZ ARTIK![]()
böyle birşey olacağını zannetmiyorum sonuçta aynı modem kullanılıyor.Böyle birşey olsa :
Adam 2 tane hesap açıp birinden oyun oynar,diğerinden download yapardı.Böylece oyunda lag olmazdı.
Şans eseri ttnet in güzel gününe denk geldiysen 175 user kaldırmış olabilir ama teknik olarak böyle birşey olanaksız.![]()
Ko-Cuce.Net 2007 yılından bu yana pvp serverler tanıtım sektöründe öncü tanıtım sitesi olarak yayın hayatına devam eden bir private server forum sitesidir. 2007 yılından bu yana Ko-Cuce.Net olarak hizmet veren ve tüm oyunlara oyuncu katkısı sağlayan bir lider platform'dur Pvp Serverler m3u iptv gamers4life metin2 pvp Knight Online Pvp
TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.