Serverınızda 0 laq olsun , pc kasmasın

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Bozo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Serverınızda 0 laq olsun , pc kasmasın

Anlamadıgım nokta İnternet hızı İle Pc kasmasının Sebebi Ne ?
Bilgisayar Performansa Bakar Kasmak İcin
Yani Senin İşletim Sisteminde 20 Tane Exe Otomatikman Calısıyor Olursa Performans düşer Ve Kasar Pc Şöle Bisi Deneyin Hic Bi Program calısmayan Bi Pc de Oyuna Girin Bide 20 Tane Exe Calısan İşletim Menüsünde Bide Onla Girin tabiki Cpu da Calısan Exe ler Performansı düşürüp O bilgisayarı Kasar Cpu Temiz olan bi bilgisayar Kasmaz
Lag Sorunun da Bilgisayar Kasması İle Hic Bir İlgisi Yokdur Lag sorunu Tamamen İnternet hızına Bakar Niye Ttnet 1028 Hız 2048 Hız Die bi Grup Yapmıs Öle olsa Herkes Sadece Bi Hızda Net Baglanırdı
Ayrı Bi Kullanıcıya Gelinirse 1 Bilgisayarda 2 Kullanıcı Acıorsun Bunun Hdd sinden Tut Cpu suna Kadar 2 e Bölünüor Ve Bilgisayar Özellikleri 100 Performansa Bu 50 e Düşüyor
Sanıozki Dier Kullanıcıda İşletim sistemi Az Program Calısıyor Yanılıyorsunuz Dier İsletim sisteminize O Programlarda Ekleniyor
Şöle Bişi Var Bir Bilgisayarda 2 Tane Knight Exe Acıyorsunuz Bu Yöntem Tamamen Cpu nuzu 2 e Böler Ve Performansınız Dahada Düşer ;)
C: Bölümünü 2 E bölmek Gibi Bişey Yani

Vps Ve Dedicadet
Vps Nie Az Kullanıcı Kalkdırırda Dedicadet Fazla Kullanıcı Kaldırır Vps de Lag Olur Dedi okadar olmaz
Vps - 1 Dedicadet in 4 Parcaya Bölünmüş Sunucusundan Sadece 1.sidir
Dedicadet Bölünlenmemiş Tek sunucudur
Lag ın Sebeblerini Bunları Göz Önüne alırsak anlarız

Son düzenleme:

bilgi icin saolun

pc kasarmı bılemem ama ne yaparsanız yapın netın hat hızına baglı ve 1024 luk bır nette 175 kısıyı hayal edebılırsınız anca :D

Geri
Üst Alt