teknikkogame
Member
- Eki
- 339
- 1
Merhaba Arkadaşlar Sizde server sahibi Olmak istiyorsaniz Size Kaziklanmadan Detaylica Kisa ve Öz Anlatacagim Öncelikle Paraya Ihtiyacdan Çok cok aşiri Ucuza Gidecek Elimde Dosya ve databaselr Bulmaniz imkansiz Şimdi Sizlere v1299 Da Sunucağim Databaseler MYKO,HOMEKO,ARDREAM Bu 3 nü saydim Db leri Kopanlinden Tut Pusu Gerekli Editorleri Programlari Clientleri A~Z 400 tl
gibi Rakamla Vereceğim Elimdeki Databaselr zamaninda Acilmiş tuturmus sw lerdir isimlerini Burda Etiket istemedimden Yazmadim , Çunkü Bariz fiyat çok Şok fiyat dir, Ve sizlere Orjinal Soacsi kullanimi icin verecegim cakma derme bsi değildir Siz sadece sunucu alip Gerisini bana birikin Anahtar teslim Gibi Kurulum Yapacağim Size şu Kadarini diyim Normalde Database 500 tl Kopanel 600 tl ve Soacs 2000 tl Arastirabilirsiniz ama Ben Size Hersey Dahil 400 tp Gibi Rakamla Server Sahibi Yapaçağim Dedim gibi Şuanda Nakite Çok Ihtiyacdan Dolayi Yapiyorum.
Dikkat: Bu işi daha once yapmamiş biri iseniz Hazir kurup Verecegim icin hic bilmeyen kisi bile yapabilir server Acacak yinetecek Kadar Bilgi Vereceğim Buda Bonusumuz Olsun.
Ulaşim:
Skyp: Teknikkogame
Facebook: TIKLA
ORJINAL SOACS
Soacs Kırık Yada Çakma Felan Değildir.
Açığı Saçıği Yoktur En Stabil Calişan Versiyonudur.
Tüm Windows Sistemleri Destekler Oyuncular Oyuna Sorunsuz Girer.
ÖZELIKLERI (GÜNCEL)
Custom User sembol ( Reset atmadan sembol)
SecurityVerifer Koxps Engellme
SkillVerifer Tbl Hile Engelleme
Questmanger Saymali Görev
Collection Race Özel Sureli Görev
LevelUp Scroll Scrolldan Level atlama
Relog Atmadan Premium Kirdirma
Relog atmadan Oyun ici JopChange Basma
Oyun ici Irk degisimi
Tak Cikar Kanat Sistemi (Wing)
Son düzenleme: