HomeKO ❌SexyKO❌4. SERVER XANTOS AÇILIYOR ! ▌V.2164 USKO İLE BİREBİR PATCH ▌25 AĞUSTOS

Sunucumuz 25 ağustosta yeni dünyası olan XANTOS ' ile Usko ile birebir aynı patch olarak yayın hayatına başlıycaktır :)!!!

Sunucumuz 25 ağustosta yeni dünyası olan XANTOS ' ile Usko ile birebir aynı patch olarak yayın hayatına başlıycaktır :)!!!

Türkiyenin rekortmen PVP SUNUCUSU!! SEXYKO!!!

SexyKo da hiç oynamdım ama güzel yorumlar aldim serverle alakalı buda beni 25 de orda yapicak
Hayirlisi olur inşallah mage katili :D chA1nsmokers bizde burdayiz

Server guzele benziyor. Sitenizden madencilik droplarina baktimda birazcik sacma geldi acikcasi. Normal mattrock Golden a gore cok daha iyi durumda sanki :) Ornegin golden %50 olasilikla exp atarken normal %25 ile exp atiyor. Golden %15 ile rainworm (cop item) atarken normal 7.5% ile atiyor. Oranlarin degistirilmesi gerektigini dusunmekteyim. Golden daha cazip hale getirilmeli. Gem drop konusunda ise bence golden a orani dusuk de olsa silver gem dropu eklenmeli. normal e ise red ve yellow dusuk olasiliklarla eklenebilir. Nacizane tavsiyemdir Umarim goz onunde bulundurursunuz.

Resmi açılışımıza sayılı günler kaldı. Bu hiç bitmiycek savaşa herkes hazır olsun!!!
Myra sunucumuz 2 yıldır açıktır! Bizde Hiçbir Emeğiniz Diğer Serverlar gibi çöpe gitmez.!!

25 Ağustos Cuma Günü 21.00 ' da sizleride aramızda görmeyi umuyoruz!!

Yonetici arkadas, madencilik ile alakali yazdigim seyi okursan sevinirim. Bununla ilgili bir duzenleme olacaksa cuma gunu gelecegim. Yoksa suanki server imda devam edecegim. Bir bilgilendirme yaparsan cok sevinirim

Biraz daha bilgi paylaşabilir misiniz? Drop v.s. nasıl? Çok övülmüş bende 25'inde burada olacağım. İyi asas oynarım eğer db pri bulabileceğim bir clan olursa girmek isterim. Herkese iyi oyunlar.

Gb Değerli Olucak. item orta seviye zor direk 80 başlangıç olcak arkadaşlar.

Yıl olmuş 2021 hala exelerde trojan var. Oyununuz için güvenlik yazılımımı devredışı bırakamam. Size güvensek diğer tehditlere karşı savunmasız oluruz. Bu durumları hala aşamamışken rekortmenlikten bahsetmeyin. Oyuncularınızın emeğine ve güvenliğine verdiğiniz karşılık bu ise kalsın.

Geri
Üst Alt