SexyKO Böyle Bir Katliyam Görmedi Adeta Ruhsal Açıdan Darbe Yedi Humanlar HB İŞGALİ.

Konu Yazar

vegasolare

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Ara
190
1
Evet Beyler Yaşadıgım Kareleri Videoya Almak istedim ve Paylaşmak istiyorum sizinle..
[video=metacafe;4735021/sx_knight_online_human_town_gali_b_y_k_katliyam/]http://www.metacafe.com/watch/4735021/sx_knight_online_human_town_gali_b_y_k_katliyam/[/video]
SX Knight Online Human Town İşgali Büyük Katliyam - Video

Ben Böyle PK BİR USKODA BİRDE SEXYKODA YAPTIM !

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: SexyKO Böyle Bir Katliyam Görmedi Adeta Ruhsal Açıdan Darbe Yedi Humanlar HB

Arkadaşlar Sexyko.net.tc Girmeyin Site Fakedir. Trojen keylogger var. Resmi Site Sexyko.net.

Cevap: SexyKO Böyle Bir Katliyam Görmedi Adeta Ruhsal Açıdan Darbe Yedi Humanlar HB

OKuldan kaçıp Knight oynayan gençlik yazık ya daha katliam diyemiyor...

hqadszdjj
giremyom ?

Evet Beyler Yaşadıgım Kareleri Videoya Almak istedim ve Paylaşmak istiyorum sizinle..
[video=metacafe;4735021/sx_knight_online_human_town_gali_b_y_k_katliyam/]http://www.metacafe.com/watch/4735021/sx_knight_online_human_town_gali_b_y_k_katliyam/[/video]
SX Knight Online Human Town İşgali Büyük Katliyam - Video

Ben Böyle PK BİR USKODA BİRDE SEXYKODA YAPTIM !

Oyun ile ilgili herşeyi arıyorsanız oyunun türkçe forumunda bulabilirsiniz : Sexy Knight Online Turkce Forumu !

human kuleler buglu sadece pot basınca vuruyo böyle pkyi bende yaparım ...

kuleler buglu felan degildi.. görüyorsanız kulelerin atak yapıyor hatta ateş effectide ortada

pff cocuk bu daHa bea :D daha bu cocuk onlinehile clanını pk da gormemiş konusuyor adamlar 1 party biz 2 party iz kesemıyoruz adamları prileri cok saqlam helal olsun valla adamlara

abartmıyormusun biraz? görende 300 spartalı sancak

oo yine etiketi yapmışsın :D

LucasPaw :D:D:D:D:D:D:Dasdasd ulan şu forumdaki tek eğlencemsin ha :D

Benim clanda orda Marijuanna (DeadorLoWeSs) den saygılarla :)

Paylaşılan Resim , Video Vb. Üzerinde İyi yada Kötü Yorumlar Yapın . Harici Tartışmaya Yönelik Hareketlerinizde Gereken Yapılacaktır.

ben hakaret etmeme rağmen o bana hakaret etti. gördünüz gibi..
lütfen gerekeni yapın Lord_06

1.si Sexy Knight Online Turkce Forumu ! RESMİ DEĞİLDİR.LucasPAW adlı şahsiyet kendisi lamer forum kurarak napmaya calısıyor bilemiyorum ama katliam felanda olmamış yani abartmışsın

arkadaşlar lucas CTU DAN İzin Alarak Açmıştır Forumu bilip bilmeden konuşmayın
1.diyorsunuz katliyam yok videonuyu izledim doğru söylüyorsunuz katliyam felan yok ortada humanlara karşı bir vahşet var güzel video paylaşması yeterli bizle
2.bazı şahıslar lucas ı kıskandıkları belli neden kıskanmasınlar adamın yaptıgı dbler kodlar paneller vs %70 i açık serverlarda kullanılıyor ..
böyle eski adamları ne kadarda çabuk harcıyorsunuz ben lucas 3.yıldır hemen hemen tanıyorum.. bazen potta kırdıgı oluyordu ama yinede herkez onu sayılı kişiler araasında görüyor.

WFT noluyor What Fuck The mı :D

bi nevi öyle vay a.kk bu ne böyle gibisinden :D

kendimi yaprak dökümünde hissettim :D

abartmıyormusun biraz? görende 300 spartalı sancak

zuhauhauauhauha D::D:D:D:D:D:D:D:D:D: helal sana

** gırn turk serwerlernde oynayınsana tenekeler sizi
uskoda skildiğiniz yetmedı gene yabancılara skileceksnız sora paşa paşa doneceksınız pvp ye
hewesdır gelıp gecer dıyoruz :)

Geri
Üst Alt