ShokeLa Vs Movie Part 1 in AKINGAMING .. !

Cevap: ShokeLa Vs Movie Part 1 in AKINGAMING .. !

Şu Ctrl'yi Private Serverlardan kaldırmayı gündeme alsalar iyi olur.Paylaşım için Teşekkürler..

Şu Ctrl'yi Private Serverlardan kaldırmayı gündeme alsalar iyi olur.Paylaşım için Teşekkürler..

Arkadaşm isteyen CTRL Yapar isteyen elle yapar bunun seni gıdıklayan yanı nedir açıklarmısın bana ?

Bizim gökhan'La Attığımız pk'Lar bundan daha güzel...

Dün bi pk atmışız.5 asas'ı 2 Asas kestik ;)

qoLdRoqeR-----Break0ffRogue ;);)

İyi güzel hoş da benim konumLa ne aLakası var ?? Konu aç payLaş benım konumu kirLetmene hakkın yok !

Son düzenleme:

Hastamısınz olm siz ya Ctrl olmadan bu private serverlarda elle minörün yetişmesi mümkünmü ?

Eline Sağlık Güzel Video.

{Ah Benim Pc de Sağlam Olsa Size Ne Videolar Yapcam Ama Pc Normalda Kasıntılı Bide video Programını Açınca Geberio:pff: Ama Sslerle İlgili Bi Video hazırlayabilirm :^^: }

Hastamısınz olm siz ya Ctrl olmadan bu private serverlarda elle minörün yetişmesi mümkünmü ?

Eline Sağlık Güzel Video.

{Ah Benim Pc de Sağlam Olsa Size Ne Videolar Yapcam Ama Pc Normalda Kasıntılı Bide video Programını Açınca Geberio:pff: Ama Sslerle İlgili Bi Video hazırlayabilirm :^^: }

Sağolasın kardesım .. valla benım pc de pek sağlam değil fakat video cekmeye yetiyo :) ... Pc yenı formatlamıstım bombosdu pc bi video cekem bari demistim ve cekmistim .. :) İyide yapmısım bu sıralar kasıo pc :)

Valla O ctrl kalksın falan dıyenlerıde anlamıyorum .. neyse tartısma yaratmaya gerek yok .. tekrar yorum ıcın tesekkür ederim .. :)

Bende mi öyle yapsam acaba xD
{Bu Arada Ss Movie yi hazırladım dandik bişi ama hiç yoktan iyidir :)}

Son düzenleme:

Bende mi öyle yapsam acaba xD
{Bu Arada Ss Movie yi hazırladım dandik bişi ama hiç yoktan iyidir :)}

Hmmm :) İlk denemeler fazla iyi olmaz zaten ... 3-4 Kere çekip editleye editleye alışırsın .. :)

Bu arada konu güncell ... :)

Son düzenleme:

Güzel Paylaşım Daha Güzel Videolara İnsallah..

GüzeLmiş :)

Geri
Üst Alt