ShokeLLa Trailer Movie .. İn Akingaming . !

Konu Yazar

ChokeLLa <3

Cüceyim ben cüceyim ...
May
538
11
Sadece kendımı tanıtmak amaclıdır . İzleyenler yorum yazarsa sevinirim..
Trailer = tanıtım , fragman vs.

YouTube - ShokeLLa Trailer

İzleyemeyenler byrun linkler ;

MegaVideo = MEGAVIDEO - ShokeLLa Trailer

KtunneL = http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/a6f79a99e1098b689251be58e5fe78f77cdf95028fa8976d80b697c546846ce82aec499458d3895017739

Videoları uplarken .. belki indirmek isteyen olur diyee .. Rapidshare'yede atmak aklıma gelldi ve attım :D

RapidShare = RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Cevap: ShokeLLa Trailer Movie .. İn Akingaming . !

Sanırsam snde pedal var veya bilek oynuosun ;)

Kanka skill bar'a minor koymadan nasıl pedal olsun. Akıl var mantık var ? Hem pvp de pedal kullancak kadar salak değilim. Pedalım olsa usko falan oynarım herhalde. Pvpde Ctrl denen birşey var. :D

Çok kişi biliyorum pedalla pvp oynuor ;)

skill bar'a minor koymadan nasıl pedal olsun ? + Çok kişi biliyorum pwp de pedal kullanan demişsin o onların acizliğidir.Adres veriym istersen gel izle yanında oynıyayım hö

Yok kardeşim yani olabilir.Bişey demedim hem abartacak kdr iyi bi combo'da değil ztn sadece video hoşuma gitti...Bu arada AkınGaming'e bende uğradım bi ara ark çağırdı.Sevdim.Nick'im qoLdRoqeR Ws Atarız ßi Ara pm ni aldım xDxD

Ne beklıyordun pvp de 7-8 yapacak değiliz herhalde ? Gir sor bakalım akıngamıng'dekı asaslara .. 3 taneden fazla elle oynayan varsa bende elle oynıyıp video çekicem .. ?

Yok kardeşim yani olabilir.Bişey demedim hem abartacak kdr iyi bi combo'da değil ztn sadece video hoşuma gitti...Bu arada AkınGaming'e bende uğradım bi ara ark çağırdı.Sevdim.Nick'im qoLdRoqeR Ws Atarız ßi Ara pm ni aldım xDxD

Tamam atarız oyundan ulasamassan özel mesaj atarsın.

Son düzenleme:

Sağol.Frapsla çektim.

++++++++++++

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt