sıfırdan server kurmak istiyorum

Konu Yazar

skyblue89

New Member
Şub
10
0
Beyler sadece kendimi deneme amacı ile server kurmayı düşnüyorum sadece kendim girip dolaşmak için ama yapamadım oto server kurucu diye bişey indirdim bir sürü şeyler var ilk defa böyle bir işe kalkıştığım için yapamadım çok bilgi kirliliği var en baştan sadece oyuna girip dolaşacak kadar anlatsanız yeter bir sürü şey indirdim çoğu çalışmadı ... işletim sistemi windows 8.1 x64 Bit

merakla bekliyorum

Edit : ODBC De sorun var galiba son uğraştığımda 64 bit ayarı nasıl yapılıyor

Son düzenleme:
Arkadaşlar bir konu açılsa Server kurulumu hakkına da oraya bakarak yapmayı denesem 32 ve 64 bit arasında nasıl kurulum farkları oluyor açıklayıcı bir şekilde anlatsanızda bizde faydalansak benim amacım online server kurmak değil sadece bu işi yapmak sadece ben girip dolaşacağım bu kadar bilgi paylaştıkça çoğalır

Arkadaşlar bir konu açılsa Server kurulumu hakkına da oraya bakarak yapmayı denesem 32 ve 64 bit arasında nasıl kurulum farkları oluyor açıklayıcı bir şekilde anlatsanızda bizde faydalansak benim amacım online server kurmak değil sadece bu işi yapmak sadece ben girip dolaşacağım bu kadar bilgi paylaştıkça çoğalır
Arkadasım Emin Ol Bu İş 15-20 dakika veya 1-2 Saat İle Olacak Sey Değil Sen Bunu Kendin Zamanla Öğrenebilirsin.
Cok Boş Zamanın Varsa Tek Başına Yababilirsin Heyerde Paylaşım Var Zaten. Dünya Kadar Her Versiyon Hakkında Konular ACıldı. Bastan Baslarsın Önüne Gelen Hatayı Googleden Aratırsan İllaki Bi Sonuc Bulursun. Bosuna Yardım İçin Konu Acmaya Gerek Yok. Burdaki İnsallar bu İşi Kısa Bi Sürede Çğrenmedi Hepsinde Yılların Emegi Var Ben Bile 2021'den Beri Uğrasıyorum Ama Hala Tam Bi Prof Değilim Ama Kendi Swmi Yapacak Kadar İyiyim Kendimce.
Bkz: Star-Pk.com ;
Amacım Reklam Değil Bilgi İstedin Senin İçin Yapabilicegim Bu.
Ben Yıllardır UGrasıyorum Ve Bi Cok Kişiye Karsılıksız Oyun Actım..
Böyle Yardımsever Arkadasları Hele Su Zamanda Zor Bulursun.
Geneli Para Pesinde ZAten Bosuna Kimseyede Para Kaptırma. Tabi Bazı Hak Eden Emek Veren Arkadaslar Hariç...

Şöyle Bi Yardım Yapabilirim Aksam 11De İsten Geliyorum Gece Bostaysan Gelir Beni İzler Bişeyler Öğrenirsin Yardımcı Olurum Normal Bi Server Acarım Sana. İster Ev İster Sunucu..
Facebook.com/mc.raly

Geri
Üst Alt