Sık Sık Karşılaştığınız Sorunlardan Birisi . İd Pass Yerine Gelince Pc Donması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ilq3r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

ilq3r

New Member
Kalemi Kırıldı!
Ocak
242
2
Knight Online'e Giriyorum İd Pass Yerine Gelmeden Oyun öyle bir kasıyorki Pc'e Res Atmam gerekiyor diyenler oldu ..

Bunun kısa ve öz çözümü var.

Oyuna girdiğiniz KnightOnline veya KnightOnLine adlı exe'yi Giriş yapmalısınız.

Knight Online'e Giriyorum İd Pass Yerine Gelmeden Oyun öyle bir kasıyorki Pc'e Res Atmam gerekiyor diyenler oldu ..

Bunun kısa ve öz çözümü var.

Oyuna girdiğiniz KnightOnline veya KnightOnLine adlı exe'yi Giriş yapmalısınız.Yada Sistemi 1-2 Haftaya Geriye Alarak Cözebilirsiniz . Bunun sebebi Knight online Klasorunuzdeki Dosyaların kalıcı 1 hasar olusturması hard disk'e werdigi zarardan dolayıdır.

Son düzenleme:
Cevap: Sık Sık Karşılaştığınız Sorunlardan Birisi . İd Pass Yerine Gelince Pc Donması

Tesekkürler...

Ama Client Değiştirip Clientlerini Myko HACK.den ve dier hilelerden temizlediklerinde düzelme olucakdır.... ! ;)

Cevap: Sık Sık Karşılaştığınız Sorunlardan Birisi . İd Pass Yerine Gelince Pc Donması

kardeş ben laucherdan giremiyoRUm pEch lİ seRVERlara zaten pech serverda launcherdan giriyon sadece exe den giremiyonnn daha iyimi bi cözüm yoq mu pc taqiliyo reset atiyoRUm anca giReMİYorUm hiC lauNChErden ^^

client değiş blader hiç uğraşma

Geri
Üst Alt