Reklamko147258
Member
- Kas
- 446
- 0
GÜNCELL
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz..
57ALAY CLANI BU SERVER YONETICILERI VE ONLARIN ARKADŞLARI ZATEN. KİMSE BU SERVEREN SAHİBİ DEĞİL BU SERVERİN SAHİBİ BENİM ÇÜNKÜ MADENDEN KUTU BİLE ATMIYORKEN MADENDEN KUTU ATMIYOR AMA YARATIKLARDAN MAVİ KUTU ATIYOR ATROS VB RİOTELERDEN BİLE VE BETA OLDUGU İCİN ERİFLERDE +8 HB - +8 DW'LER HAVADA UÇUŞUYORDU)))) EK OLARAK BELİRTEYİM İLK SERVERLARI BU DEĞİL. ÖNCEKİ SERVERINDA YİNE GM ITEM DAĞITTI DİYE USER KALMAMIŞ. İLK SERVERE OLMADIĞINDA HAKLISIN AMA BU SERVERE BEN SATIN ALDIM O YÜZDEN BİR SIKINTI YOK BOŞA BİR MUHABBET OLMUS BEN GEREKENİ YAPACAĞIM.
ONA GÖRE DİKKAT EDİN GİRİN BU SERVERA.
BU BIR KARALAMA DEĞİLDİR. BU SERVERA PARA VERECEK, EMEK VERECEK ARKADAŞLAR İÇİN BİR ÖN BİLGİLENDİRMEDİR. KARDEŞİM UFAK BİR KONU SÖYLEYİM BU SERVER 10 YILLIK BİR SÖZLEŞME İLE ALINMIŞ OLUP BU KONUDA BİR UPDATE YAPILIP YENİLENEREK SÜRÜME SUNULDU YANİ BİR SERVER BİRŞEYLERİ ARAŞTIRMADAN KÖTÜLEMEK SIKINTI . BİR KONUDA HAKLISIN GM İLGİSİZLİĞİ OLMUŞ ONUNDA GEREKEN CEZASI VERİLEREK YETKİSİ ALINACAKTIR.ARTI OLARAK 3 USER OLMASI NORMAL BETADA BİZ HATALARI DÜZELTMEK İÇİN BU SERVERA ACTIK ASLINDA BETA OLMADAN BAŞLICAKTIR VE BAZI CLANLAR BAŞINDAN BERİ OLDUĞU İÇİN GECE EVENTLERİNİ KAÇIRMADIĞI İÇİN BU KONULARDA İTEM KONULARINDA SIKINTILARI OLMUYOR .
ALAY57 clanı sahibiyim ve bu arkadaşın yaptıgı bu görüntüler boş resimler sadece benim dediklerimi cekmis atmıs bir insan vs de her kesildiginde gm desteksin diye aglaamaz oyunda item yapmayı bılmıyorsan oynama kardeşim siz gece yatagınızda uyurken biz bos kovalıyorduk boş yapma buradakendi söyledikleri ve yazdıgı hic birşeyi koymamıs kardeş item yapmayı bılmıyorsan oynama bu oyunu bız 7/24 item kovalıyoruz eslant ve cz de seni gibi 2 kisi girip 30 kisi lik bir clanı karalamıyoruz . Kendine güvenmeyen böyle milletin başarısından nem alıp karalar sıkıntı yok zaten istedigin kadar karalaya bilirsin senin vasıfsızlıgın bizim başarımız sonuc bu hadi simdi istedigin kadar agla kardeşim İT ürür KERVAN yürür
gm lerden bir tane ne item ne başka birşey geldi ALLAH yukarda bu ramazan ayında bu yalanlarının cezasını illaki cekersin kardeşim acıyorum haline .. 57KOMUTAN
zavallının tekisin sen koçum kendini avutursun anca devam et hayal dünyanda bişeyler uydurup burda pazarlıyorsunitem yapamadıgın icin cıldırdın ve bir senaryo kurdun onu oynuyorsun devam et aslan parçası sen hep KAYBETMEYE MAHKUMSUN
)))
KARDEŞIM BAK, BEN BU OYUNU ZEVK İÇİN OYNUYORUM. EĞLENCE İÇİN OYNUYORUM. SENİN GİBİ HAYATIMIN BİR PARÇASI YAPMIYORUM. BENİM İÇİN O KADAR ÖNEMSİZ Kİ İTEM YAPIP YAPMAMAM VEYA SENİN BENİ KESMEN VEYA BENİM BAŞKASIN KESMEM. BUNUN BENİM İÇİN 1 GRAM ÖNEMİ YOK. HAYATTA DAHA BÜYÜK ÖNCELİKLERİM VAR BU OYUNDAN BAŞKA.
ÖNEMLİ ORTADA Kİ HAKSIZLIK. BAK BEN BAN YEDİM SEN HALA OYUNDASIN. İŞTE ÖNCELİĞİNİN OLDUĞU GAYET ORTADA. O KADAR RAHAT ANA AVRAT SÖVMEN BİLE HER ŞEYİ KANITLIYOR. SENARYO KURMUŞ OLSAM NEDEN BANLANMIŞ OLAYIM SEBEPSİZ YERE DEĞİL Mİ? YA DA NEDEN BU KADAR RAHATSIZ OLUP KO-CUCEDE BİLE BANA LAF YETİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORSUN? BİR SEBEBİ VAR BELLİKİ.
BAK HALA BANA HAKARET EDİYORSUN ZAVALLININ TEKİSİN FALAN DİYE. BEN SANA 1 TANE HAKARET ETMEDİM. O KADAR DÜŞÜK SEVİYE PROFİLDE BİR İNSANSIN Kİ ŞU MESAJI BİLE YAZASIM YOK AMA İNSANLAR GÖRSÜN DİYE YAZIYORUM İŞTE.
KALDI Kİ İNSANLAR GÖRÜYOR NE OLDUĞUNU. DAHA DA GÖRECEKLER. MERAK ETMEYİN.
öff komediye bak. oyunda toplamda 250 tane char açılmış. bunların yarısı 1 level. hatta şöyle diyim oyunda toplamda 15 tane mage var. 2 tanesi 83 level. ama sitede 500 küsür online gösteriyortamamen yalan dolan server