Sizce Bu Char Nasıl ???

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan R3PT1L3S
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ardreamda İş Bu İtemlerle Yaparmıyım.

• Fena Değil

Kullanılan: 113 47.3%
  • Bence İyi Değil

Kullanılan: 126 52.7%

• Kullanılan toplam oy
    239
Cevap: Sizce Bu Char Nasıl ???

kardesim valla manes de bu itemlerle peq is yapamazsın dier serverlerda gb 10 lirayken manesde 5 liraydı düsün artık xD

İş yapmaz Yerler seni. Aslında senin gibi adamlar lazım yoksa SağLam AdaMlar iş Yapamaz :))

Ben site adam sayayım Ronarkta oynayan adam var dı Shahan adamın item leri Dual +9 shard Dual +9 md Dual +9 Cold Dagger +9 chitin set +9 dd Fp +9 set Dual +9 cleaver +9 Sherion +9 Dark Vein bu kadarını biliyorum hep Rebirt +11 işte +9 oluyor ARQUN diye adam var bu Shahanı bi kesti ondan sonra oyunu bıraktı
bu kadar biliyorum ama shahan da 1 ay karus oluyo 1 ay human ne biçim adamsa para sıçıyor
:D

ha bide takıları saymadım iron set +2 R.E +2 Rol +2 Ske belt +2 her bok var dı :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

yazık bubnları ıtem diye kullanma en eziq adamda bile bunlar war yazık

ezik ezik diyosunuzda adam sizin gibi oyuna server harcamak istemiyor olabilir ve en dogrusunu yapıyor bırak uskoda ne isin var pvp oyna playerligin gelissin ayrıca 9 dex kupelerle canın dusuk olur 8 chitin 8 shard yap uzerıne de cash al playerliginde iyiyse seni deviremezler

ßen 2x Shard +9 // Chitin +9 set // 2x rol +2 // 2x eme +1 // i. set // ile edana ardream da akıordum :D

baska seRver oLsa tMM dicemde maneste is yapamasN cok zor o itemLerLe.

Bence pek fazla iş görcegini sanmiyorum o serverde ama playerlik varsa yine bisiyler yaparsin ;) Hiç yoktan yine iyidir

Geri
Üst Alt