Skill Tablolarının Sekme Sekme Açıklamaları :)

Cevap: Skill Tablolarının Sekme Sekme Açıklamaları :)

Beyler bu db tam nasıl çalışır anlamadım ama^^.diyelim asasların 75 skili beast hiding normalde 3 saniye gorunmez olması lazım (3 muydu dahamı fazlaydı bilmiyorum) fakat magic_table 1 de bu gorunmezlikle ilgili ayarlayabilcegimiz herhangi bir sekme yok. ve yapanda yanlıs yapmıs zaten karsıdaki gorunmez oluyor:). yani bu tablede yokda nerden nasıl ayarlanıyor onu açıklayacak biri varmi?

ben bilmediğim sekmeleri açıklamadım.sanırım onlardan birinden ayarlanıyor :)

az önce bişey fark ettim. skillerin calisma prensbini cozdum(sanki büyük başarı^^) :/
magic type 9 da gorunmezlik ilgili seyler var. ve 75 skilinin kodu orda aynen gecior sanırım ordaki sekmelerden birinden olacak state change ve targetchange sütünları etkilemedi bastaki nation fln olabilir ama denemek
lazım. benimde oyle zart zurt serveri kapatıp deneyecek arkadasim yok işte:/. orda 2-3 bilinmeyen sekme var hepside ''0'' onları deistirerek olabilir ama işte baya bi deneme yapmak lazım:/
birde arkadaşlar bişey sorcam. bazıa tablolardA bir skilin adı 4-5 kez bazen 6-7 kez geciyor bu ne icin yani niye 1 kere degilde 3-4 kere aynı skill ismi var?
Birde yanlıs gormediysem 9. tabloda TargetChange kısmında 1 gorunmezleri görme degil gorunmez olma 2 gorunmezleri görme olacak lupine eyes fln hepsi target change 2:)
+ son olarak magic tablosundada birsürü sekme var:D. magic tablosundaki targeteffect ile bir ilgisi olamaz sanırım:/. yapan yapmıs ama karsı taraf gorunmez oluyor nerden nasıl oldugunu bilsem:) bilen biri çıkıp söyler inş:P

Son düzenleme:

Birde Roguelerin İce shotunu ele alalım table 2 ye ekledim . magic tablesinde zaten ekli ordada duzeltilcek bisi bulamadım:/. bilmedigim icin sekmeleri. sonra magic type 4 te yasasslatmayı 50 ye dusurdum . felan ama hala oyunda skili vurmuyor neden?. 2. ise dielim power shot 10/1 i dmg verior oda dibine girersen. yuksek bi yerden atarsan asla gitmiyor. çok sorunlu bunlar nedir nasıl duzeltilir bilgisi olan cikip anlatırsa cok memnun olucam:(

Birde Roguelerin İce shotunu ele alalım table 2 ye ekledim . magic tablesinde zaten ekli ordada duzeltilcek bisi bulamadım:/. bilmedigim icin sekmeleri. sonra magic type 4 te yasasslatmayı 50 ye dusurdum . felan ama hala oyunda skili vurmuyor neden?. 2. ise dielim power shot 10/1 i dmg verior oda dibine girersen. yuksek bi yerden atarsan asla gitmiyor. çok sorunlu bunlar nedir nasıl duzeltilir bilgisi olan cikip anlatırsa cok memnun olucam:(

ohoo soruları burdan değil yardım bölümüne soralım konunun amacını saptırma :^^:

paylasim icin sagolda^^. table 9 da hata var 2 gorunmezleri gorme olcak 1 de gorunmez olma tam tersi. cok sagol sayende baya bisiler ogrendi ama:^^:

paylasim icin sagolda^^. table 9 da hata var 2 gorunmezleri gorme olcak 1 de gorunmez olma tam tersi. cok sagol sayende baya bisiler ogrendi ama:^^:

olabilir hepsini tekrar bakarım bi ara ama şimdi işim var @:@

yinede emeğe saygı ;)

kardeş süpersin bvalla aradığım şeydi :D

Teşekkürler Çok Güzel Bi Paylaşım Olmuş

olm rep olsun olmasın rep atmak isteyen rep atarken mesajlara abzürt mesajlar yazmayın :D teşekkürler , iyi fln diyin kimileri küfür edio sinir oluom :D

FirstDamage > Düşürülecek Toplam HP
EndDamage > Sonda Düşürülecek Toplam HP
( Bunların Arasındaki Ilişkiyi Anlamadım :S )
TimeDamage > Düşürülecek Zaman Ayarı

benım anladığım kadarıyla
First damage mesela Skill vurulunca kaç damage olarak yakıcağı atıorum 100 100 dimi
End damage ise Toplamda ediceği etkii kaç diyelim 100 100 10 kere yaktığını düşün 1000 damage demektirr 1000 yazarsak ...
Time Damage ise hani zehir 100 100 yakar ya onun hızı hakkında zamanı hakkında mesela 1 yaparsak 1 saniye arayla 100 100 yakar 2 saniye yazarsak 2 snaiye arayla 100 yakar bence böyle

teşekkürler paylaşım için :)

çok çok teşekkürler bayagı bi isime yarayacak :)

GüzeL PayLaşim Eline SağLıK..

Devamının DiLerim..:)

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt