SMD Analyser,Ebenezer&Client&Launcher Editör, AVCI Inventory&MAP Editörleri vs.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan :DuMaN:
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

:DuMaN:

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Haz
865
26
Yapan arkadaşlar Yeni Nickitle Galiba ıɔʌɐ(AVCI), twostars, ve Diğer editörleri kim yaptı bilmiyorum ama emeği geçenlere teşekkürler :) Etrafdakilerin çoğunun linki kırık veya güncel değil arayan arkadaşlara yardımcı olmuştur umarım ;)

Linkler bozulduğunda tekrar yenilenecektir! 2Share'ye upload yaptım.
Nasıl indireceğim diye sorarsanız sağ alt köşede :

File URL: ....................
Save file to your PC:
click here'ye basarsanız indirme işlemi başlar!

Ebenezer&Client&Launcher Editör;
*Port Değişikliği
*Level Sınırı Değişikliği
*Versiyon Değişikliği
*vb.gibi değişiklikler yapabilirsiniz aklıma gelmedi gerisi :)
Tıkla İndir - Ebenezer&Client&Launcher Editör!

Editör Paketi SMD Analyser, N3ME, Warp Gate Editör;
*SMD Analyser ile SMD Dosyalarını açabilirsiniz
*SMD Editörü kullanmak için smd dosyanızı üzerine sürükleyiniz!
*N3ME ile yeni MAP ler yapabilirsiniz
*Warp Gate Editör ile gatelere yeni haritalar ekleyebilirsiniz
Tıkla İndir - Editör Paketi SMD Analyser, N3ME, Warp Gate Editör

N3CE Editör;
*N3chr Uzantılı(Monster,Npc vs. gibi Chr klasöründeki) dosyaları açıp düzenleyebilirsiniz
Tıkla İndir - N3CE Editör

FX Editör;
*.fxb dosyalarını açabilirsiniz
Tıkla İndir - FX Editör

UIF Editör (Türkçe)
*Fire Drake vb. gibi skinleri yapmakda kullanılır
*.uif uzantılı dosyaları açabilirsiniz
Tıkla İndir - UIF Editör

NoahSystem Knight Editör(Resmi User Editör, Gerekli Prodecureler Dosyadadır!)
*NoahSystem Resmi Knight Editör Deniliyor
*Kullanıcılarınızı yönetebilirsiniz
Kullanımı: Programı açtığınızda IP hatası verebilir o yüzden TOOL_USER_IP kısmına localde iseniz modeme giriş IP'nizi yazın, Eğer Başka bir kullanıcı yönetecekseniz yöneteceğiniz kullanıcının IP adresini yazınız! CreateTime Kısmını boş bırakın. Hallettiğiniz zaman program açılırken ID ve PW isteyecek buraya editlemek istediğiniz kullanıcının ID ve PW sini yazın!
Tıkla İndir - NoahSystem Knight Editör

AVCI 17xx Moradon Map Editör;
*17xx USKO Moradon Map Editör (USKO Moradona Monster Eklemenize Yarar)
Tıkla İndir - AVCI 17xx Moradon Map Editör

AVCI EMC Map Editör;
*El Morad Castle Map Editör (EMC'ye Monster Eklemenize Yarar)
Tıkla İndir - AVCI EMC Map Editör

AVCI Luferson Map Editör;
*Luferson Castle Map Editör (Luferson Castle'ye Monster Eklemenize Yarar)
Tıkla İndir - AVCI Luferson Map Editör

AVCI Inventory Editör;
*Inventory Editör(Inventory'nizi editlemenize yarar)
Tıkla İndir - AVCI Inventory Editör

AVCI Editörleri;
avci.png

SMD Analyser
smdeditr.png

N3CE Editör
aass.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: SMD Analyser,Ebenezer&Client&Launcher Editör, AVCI Inventory&MAP Editörleri vs

bunlar zaten daha önce paylaşılmış şeyler

Cevap: SMD Analyser,Ebenezer&Client&Launcher Editör, AVCI Inventory&MAP Editörleri vs

smdyi acamadım ya :S

bunlar zaten daha önce paylaşılmış şeyler

Harbi de vallahmı bende ben yaptım sanıyodum yukardaki yazıyı okursan nie eklediğimi anlarsın okuman yazman mı yok yada üşeniyomusun üşeniyosan yorum yazıpda flood yapma o zaman. Aradığınızı bulamassınız konu işgali yaparsınız ya bi koyan yok diye sürekli link yenileriz bu seferde bunlar var zaten dersiniz ne istediğinizi bilmezsiniz ;);)

smdyi acamadım ya :S

SMD dosyasını klasörün içinden çıkanın üstüne sürükle bu kadar biraz bekledin mi açılır:D

Moderatör tarafında düzenlendi:

sağol yaptım :D

Saol arkadaşım eline emeğine sağlık. Güzel paylaşım olmuş.

teşekkurler

Harbi de vallahmı bende ben yaptım sanıyodum yukardaki yazıyı okursan nie eklediğimi anlarsın okuman yazman mı yok yada üşeniyomusun üşeniyosan yorum yazıpda flood yapma o zaman. Aradığınızı bulamassınız konu işgali yaparsınız ya bi koyan yok diye sürekli link yenileriz bu seferde bunlar var zaten dersiniz ne istediğinizi bilmezsiniz ;);)

---Katılıyorum dostum =D bazıları anlamaz işte iş olsun diye yok bu daha önce paylaşıldı yok şurda var bu yok alıntı yaz =D
lan onu bunu bırak ta yardım ve isteğe girip soranlara bunları söylese teşekkür alacak belki.ama gel görki ... =D=D
bu arada sağolasın ProJectoR arkadaşım çoğu işime yaradı ;)
inan rep vermeyi bilmiyorum =D

Teşekkürler Çok Güzel Paylaşım Çok İşime Yarayacak Bunlar :)

kardeşş linkler bozuk yenilermisin çok güzel editörler war banada lazım teşşekür ederim şimdiden...

Geri
Üst Alt