Smyrna DB v1 Tanıtım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan BySnaqe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Smyrna DB v1 Tanıtım

Sanırım tek özelliği yeni itemlerin olması..

Neyse yinede başarılar iyi satışlar...

Spawn Hiç Güleceğim Yoktu :D AVA Online World açılınca girersin..

Cleaver görevi bile var usko daki !!!

Paylaşılmayan birşey varmı ben mi göremedim ? Birde uskodaki cleaver görevi falan yazmışsınız sırf bu yüzden yorum yapayım dedim , pardon çok zor birşeymi =/
Allah aşkına iki tane item ekleyip DB satıyoruz efendim yok öyle efendim yok böyle efendim demeyin .
Kiralık itemler falan tam bir saçmalık , rare itemi görev npcsine koymuşsunuz kiralık item mi oldu şimdi bu yani (:
Allah aşkına biraz farklı birşeyler yapında sunun ..

Hmm Senin Yorum Yapman Biraz Sacma Geldi Böle Konulara ;) Ama Yorum Yapmakta Özgürsün Saygı Duyuorum En Azından Kafamızı Calıstırıp Onuda Basardık Şimdiye Kadar Yapan Görmedim Bu 1.
2. Olarak DB Sende Olmadıqı İçin Tanıtım'ıda Bilmiorum :) Yeni İtemler sadece Ölesine Konuldu Satış'a Koydum DB'i onaylanırsa Oradan Baqarsın İstersen

Bu Arada Şimdiye Kadar Bu kadar Gelişmiş DB Fazla Göremedim ( Herkez Ko -m aster v5 Die Atladı satın Alda Fakat Ayhan Paylaştı Bende Kontrol Ettim DB 5 Para Etmez DB :) En Azından Herkez 300YTL Ona Wriceqine Daha Saqlamını Cok daha Ucuza Alabilir Diye Düşündüm :) Konu Acmamdaki Neden Satış'a Sunarken Resimler gerekio O Yüzden :) Bu Arada Tekrardan Yorumun İçin Saol ;)

Furkana tamamen katılıyorum.

Daha kendi serverının database' i 74 Başlangıç :D :D

ko nun özelliği kaçmıs ayrıca emrye katılıyorum 2 tane görevle db guzel oluyo sanıyosunuz cleaver görevi imiş ne var ki sana yazam hemen hö

La siz hiç bi şey göstermemişsiniz ki furkan. Yeni itemler sadece o kadar ** hö

Furkana tamamen katılıyorum.

Daha kendi serverının database' i 74 Başlangıç :D :D
Eh bu güzel kardeşim (: DB'den çok anlıyorsun ..
ko nun özelliği kaçmıs ayrıca emrye katılıyorum 2 tane görevle db guzel oluyo sanıyosunuz cleaver görevi imiş ne var ki sana yazam hemen hö
Benim dediğimde bu zaten Ahmet 2 tane görev yazan kral oluyor baksana :S
Görev yazmayı zor birşey biliyorlar sanırım ..
Hmm Senin Yorum Yapman Biraz Sacma Geldi Böle Konulara ;) Ama Yorum Yapmakta Özgürsün Saygı Duyuorum En Azından Kafamızı Calıstırıp Onuda Basardık Şimdiye Kadar Yapan Görmedim Bu 1.
2. Olarak DB Sende Olmadıqı İçin Tanıtım'ıda Bilmiorum :) Yeni İtemler sadece Ölesine Konuldu Satış'a Koydum DB'i onaylanırsa Oradan Baqarsın İstersen

Bu Arada Şimdiye Kadar Bu kadar Gelişmiş DB Fazla Göremedim ( Herkez Ko -m aster v5 Die Atladı satın Alda Fakat Ayhan Paylaştı Bende Kontrol Ettim DB 5 Para Etmez DB :) En Azından Herkez 300YTL Ona Wriceqine Daha Saqlamını Cok daha Ucuza Alabilir Diye Düşündüm :) Konu Acmamdaki Neden Satış'a Sunarken Resimler gerekio O Yüzden :) Bu Arada Tekrardan Yorumun İçin Saol ;)
Dbnizin özelliklerini ver bize Ahmetle aynısını hatta daha iyisini yapmamız birgünümüzü almayacaktır . Herşeyi satmaya bu kadar meyilli olmayın . Ne gelişmişligi varda en gelişmiş budur diyorsun ? Saçma itemler ekleyip oyunu lunaparka çevirmek midir ki gelişmek ? Allah aşkına saçma saçma işlerin peşinden koşmayın . Biraz gerçekçi olun , bu database'ede para verip alacak olan bir zeki (!) olduğunu zannetmiyorum . Aynısını yapıp paylaşmak zaman almayacaktır .. Ortaya büyük iddaalar atıyorsanız daha büyük işler yapın :^^:

Eh bu güzel kardeşim (: DB'den çok anlıyorsun ..
Benim dediğimde bu zaten Ahmet 2 tane görev yazan kral oluyor baksana :S
Görev yazmayı zor birşey biliyorlar sanırım ..

Dbnizin özelliklerini ver bize Ahmetle aynısını hatta daha iyisini yapmamız birgünümüzü almayacaktır . Herşeyi satmaya bu kadar meyilli olmayın . Ne gelişmişligi varda en gelişmiş budur diyorsun ? Saçma itemler ekleyip oyunu lunaparka çevirmek midir ki gelişmek ? Allah aşkına saçma saçma işlerin peşinden koşmayın . Biraz gerçekçi olun , bu database'ede para verip alacak olan bir zeki (!) olduğunu zannetmiyorum . Aynısını yapıp paylaşmak zaman almayacaktır .. Ortaya büyük iddaalar atıyorsanız daha büyük işler yapın :^^:

Emreye Selam Sölé ;)
2. Olarak cok Güzel Yapabiliorsan Seni Tutan Nedir ? 1 Gün Sürecekse Nie 74PK ? :) Burada Tartışma Cıkaracaksan Kötü Yerdesin.. Sacma Item Dediqin n3'leri Ben Yapmıorum Yapabilende Yoq Su anda Türkiyede ;) Ben Sadece Itemler SS Ekledim Zaten ASaqıdada Arkadas Yazıor Sende Bu Bebekce Fikirlerinden Vazgeç Olgunlaş .
Beqendiysen Weya Beqenmediysen Senin Fikrin Ben Yukarıda Yazdım Herkez'in Zevk Meselesi Farklı ;)

1. DByi Pek Begenmedim Acikcasi.
2.Uskodaki gibi Cleaver Gorevi Var Demissiniz? Bunda Zor bisi yok Mapa sokup canavarlari yerlestirip drobuna item eklemek felan bisi degil bunlar , peki sunu sorucam Uskoda Birden Fazla Zone yaratiliyor Orn : 1 Party girdi Fakat 2. Party girer ise 1. Party ile Karsilasmiyor diye biliyorum burdada onu yapabildiniz mi? Pek sanmiyorum :)
3. Konu icerisinde Tartismaya Yol acicak Kelimeler Kullanmayalim Aksi Taktirde Konuyu Admin veya Moderator Arkadaslarim Kapaticaktir.

1. DByi Pek Begenmedim Acikcasi.
2.Uskodaki gibi Cleaver Gorevi Var Demissiniz? Bunda Zor bisi yok Mapa sokup canavarlari yerlestirip drobuna item eklemek felan bisi degil bunlar , peki sunu sorucam Uskoda Birden Fazla Zone yaratiliyor Orn : 1 Party girdi Fakat 2. Party girer ise 1. Party ile Karsilasmiyor diye biliyorum burdada onu yapabildiniz mi? Pek sanmiyorum :)
3. Konu icerisinde Tartismaya Yol acicak Kelimeler Kullanmayalim Aksi Taktirde Konuyu Admin veya Moderator Arkadaslarim Kapaticaktir.

bana dediklerine göre yapmıslar 8'er kişi olarak alıyorlarmıs hö

Log Dosyasını Okumak İçin Tıkla

Kod:
http://s2.dosya.tc/only4you_w.cn.rar.html

AMACIM KÖTÜLEMEK DEĞİLDİR.KONUŞMALARIMIZA GÖRE YAPMISLAR.

Son düzenleme:

bana dediklerine göre yapmıslar 8'er kişi olarak alıyorlarmıs hö

Log Dosyasını Okumak İçin Tıkla

Kod:
http://s2.dosya.tc/only4you_w.cn.rar.html

AMACIM KÖTÜLEMEK DEĞİLDİR.KONUŞMALARIMIZA GÖRE YAPMISLAR.
Ahmet Allah aşkına sen inanıyormusun böyle birşeye ? Usko sistemiyle yapacaklarda içeri girenler çakışmayacak , peh peh peh ..

Emreye Selam Sölé ;)
2. Olarak cok Güzel Yapabiliorsan Seni Tutan Nedir ? 1 Gün Sürecekse Nie 74PK ? :) Burada Tartışma Cıkaracaksan Kötü Yerdesin.. Sacma Item Dediqin n3'leri Ben Yapmıorum Yapabilende Yoq Su anda Türkiyede ;) Ben Sadece Itemler SS Ekledim Zaten ASaqıdada Arkadas Yazıor Sende Bu Bebekce Fikirlerinden Vazgeç Olgunlaş .
Beqendiysen Weya Beqenmediysen Senin Fikrin Ben Yukarıda Yazdım Herkez'in Zevk Meselesi Farklı ;)

1.Serverim myko serveriydi , 74/1 Serverim olmadı (:
2. olarak hangimizin olgunlaşması gerektiği bence açık ..
Neyse tartışmayacam seninle , çok kötü bir db'i inanılmaz diye gösteriyorsunuz ona şaşırdım sadece..

Geri
Üst Alt