B Konu Yazar baba4406 Banlanmış Kalemi Kırıldı! Mar 21 0 29 Eyl 2009 #1 Arklara İpyi Verdim Oyuna Girerken 10060 Veriyo İnileri Kontrol Etdim Bazende Ebenzer Gonderme Hatası Veriyo
Arklara İpyi Verdim Oyuna Girerken 10060 Veriyo İnileri Kontrol Etdim Bazende Ebenzer Gonderme Hatası Veriyo
Necro Well-Known Member May 2,915 81 29 Eyl 2009 #2 Cevap: Soach V5 Var Beyler Kurdum Ben Oyuna Giriyorum soacsv5 ücretlimi aldınız ? sanmıorum bu konuda size ancak editörü yardımcı olabilcektir.. oda emeğini çaldığınız için yardım ediceğini sanmıorum
Cevap: Soach V5 Var Beyler Kurdum Ben Oyuna Giriyorum soacsv5 ücretlimi aldınız ? sanmıorum bu konuda size ancak editörü yardımcı olabilcektir.. oda emeğini çaldığınız için yardım ediceğini sanmıorum
asascar44 Yardımcı Cüce Ara 135 0 30 Eyl 2009 #3 Cevap: Soach V5 Var Beyler Kurdum Ben Oyuna Giriyorum ev pc sinde soacs kurarsa olmaz tabe portunu acacaksın tabi bulursan acacan portu ugraşma pachsız bi anti cheat bul öle yap soacs olmaz
Cevap: Soach V5 Var Beyler Kurdum Ben Oyuna Giriyorum ev pc sinde soacs kurarsa olmaz tabe portunu acacaksın tabi bulursan acacan portu ugraşma pachsız bi anti cheat bul öle yap soacs olmaz
drakrogue Uzman Cuce :) Eyl 131 0 30 Eyl 2009 #4 Cevap: Soach V5 Var Beyler Kurdum Ben Oyuna Giriyorum ya o soac soacdeyilki virüs yuvası adamlar soac v5 demisler koymuslar
Cevap: Soach V5 Var Beyler Kurdum Ben Oyuna Giriyorum ya o soac soacdeyilki virüs yuvası adamlar soac v5 demisler koymuslar