H Konu Yazar Haemon New Member May 20 0 21 Kas 2010 #1 Bircok kisi yeni bilgisayarlar aldilar ve bu sebeble 64 bit islemci kullaniyorlar. Lutfen soacs kullanmayan serverlari yaziniz.
Bircok kisi yeni bilgisayarlar aldilar ve bu sebeble 64 bit islemci kullaniyorlar. Lutfen soacs kullanmayan serverlari yaziniz.
B BeBeLeRe BaLoN Banlanmış Kalemi Kırıldı! Kas 34 0 21 Kas 2010 #2 Cevap: SOACS olmayan server ariyoruz!! Muahahhaha millet artık bıktı hile açamıyor soacssız server arıyorlar LOL. 10 minutes dakika sonra eklenen: Muahahhaha millet artık bıktı hile açamıyor soacssız server arıyorlar LOL. Son düzenleme: 21 Kas 2010
Cevap: SOACS olmayan server ariyoruz!! Muahahhaha millet artık bıktı hile açamıyor soacssız server arıyorlar LOL. 10 minutes dakika sonra eklenen: Muahahhaha millet artık bıktı hile açamıyor soacssız server arıyorlar LOL.
H Konu Yazar Haemon New Member May 20 0 22 Kas 2010 #3 Cevap: SOACS olmayan server ariyoruz!! Lutfen baska yerde sacmala. Baska anticheat programlari duzgun calisiyor ama 64 bit isletim sistemlerinde oyuna girilmiyor bu soacs yuzunden. Soacs kullanmayan server ariyorum!
Cevap: SOACS olmayan server ariyoruz!! Lutfen baska yerde sacmala. Baska anticheat programlari duzgun calisiyor ama 64 bit isletim sistemlerinde oyuna girilmiyor bu soacs yuzunden. Soacs kullanmayan server ariyorum!
K kubleci Member Şub 312 0 2 Ara 2010 #4 Aynen ! bu sorun gittikçe büyümekte ve ilgilenen kimse yq artık bu konuyla :S
P pkonline Member Ağu 55 0 2 Ara 2010 #5 Cevap: SOACS olmayan server ariyoruz!! Arkadaşlar s1.trko.org serveri GameGuardOnline antihile sistemi kullanmaktadır, istediğiniz işletim sistemi ile giriş yapabilirsiniz...
Cevap: SOACS olmayan server ariyoruz!! Arkadaşlar s1.trko.org serveri GameGuardOnline antihile sistemi kullanmaktadır, istediğiniz işletim sistemi ile giriş yapabilirsiniz...
2sese Banlanmış Kalemi Kırıldı! Ocak 7,193 1 2 Ara 2010 #6 Cevap: SOACS olmayan server ariyoruz!! pkonline' Alıntı: Arkadaşlar s1.trko.org serveri GameGuardOnline antihile sistemi kullanmaktadır, istediğiniz işletim sistemi ile giriş yapabilirsiniz... Genişletmek için tıkla ... Evet Bende Takıldım Oradada. Dikkatimi Çekti O Nokta GameGuarD İyi Yapmış .
Cevap: SOACS olmayan server ariyoruz!! pkonline' Alıntı: Arkadaşlar s1.trko.org serveri GameGuardOnline antihile sistemi kullanmaktadır, istediğiniz işletim sistemi ile giriş yapabilirsiniz... Genişletmek için tıkla ... Evet Bende Takıldım Oradada. Dikkatimi Çekti O Nokta GameGuarD İyi Yapmış .