[Sohbet] Kimler oruc tutuyor ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SP4WN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SP4WN

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Reaction score
1
kimin tutup tutmadığı bizi ilgilendimez tabikide , ama yinede bi sohbet konusu olsun dedim.

şahsen ben çok susadım, hava cok sıcak :D

Cevap: [Sohbet] Kimler oruc tutuyor ?

ben tutuyorum :)

bende tutuyorum elhamdülillah

Bende tutuyorum allah tutanlarin vede tutmuyanlarin yardimcisi olsun :-:

Ben çalıştığım ve işim yoğun olduğu için tutamıyorum :(

Allah herkesin orucunu kabul etsin.

Ben çalıştığım ve işim yoğun olduğu için tutamıyorum :(

Allah herkesin orucunu kabul etsin.

O haldeyken tutarsan daha çok sevap alırsın daha şanslısın bence :D

Bende tutuyorum. Allah'a şükür bir sorunum yok fakat Allah sokakta kalanların ve hastalığı olanların yardımcısı olsun.

Bende tutuyorum. Allah'a şükür bir sorunum yok fakat Allah sokakta kalanların ve hastalığı olanların yardımcısı olsun.

Amin..

valla ben oruc tutarken daha bi huzurlu oluyorum , sizede oluyormu ?

Amin..

valla ben oruc tutarken daha bi huzurlu oluyorum , sizede oluyormu ?

Aynen Herşeyi Salliyasim Gelio o anın tadini çıkarmaya bakiyorum :-: Oruç Tutma kısmana gelince oruç tutmak öyle kolay dil kolay olsa Herkez tutar işki zorluklar karısında güzel bir zafer almaktır

Orucu gerçekten tutanlarda olur diye düşünüyorum bu his ben.Allah'ın hikmeti işte :=)

O haldeyken tutarsan daha çok sevap alırsın daha şanslısın bence :D

Açlık hissi yok da susuzluk ve sıcak havalara dayanamıyorum.

Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin.

Bu arada pozitif düşüncene hayran kaldım :)

Şahsen ben yıllardır tutan biriyim. (Tayin Olmadan Önce Oturduğum Şehir)IĞDIR'da Bütün Mahalle Olarak Tutardık. Tutmayan Olmazdı veya Olamazdı Çünkü Değişik Bir Gözle Bakardık Tutmayana "aaaaaa,ne ayıp gibi" Istanbul'a Tayin Oldukdan Sonra Ramazan Geldi ŞİŞLİde Oturuyorum ve Oruc Tutana Sanki "aaaaa,ne ayıp gibisinden" davranıyorlar ve Bu Duruma Çok Şaşırdım. Bizide Kendisine Doğru Çekicekler ve Istanbulda Oruç Tutmak Gerçekten Zor NEM+Sıcaklıkta ve Istanbulda Oturduğumuz Koca Mahallede Sadece Bizim Aile ve 3-5 Kişi Tutuyor Sanırım, Sokağa Bi Çıkıyorum Köşe Diplerinde Sıgara İçiyolar, Lokantalar tıka basa herzamanki gibi dolu. :)

Şahsen ben yıllardır tutan biriyim. (Tayin Olmadan Önce Oturduğum Şehir)IĞDIR'da Bütün Mahalle Olarak Tutardık. Tutmayan Olmazdı veya Olamazdı Çünkü Değişik Bir Gözle Bakardık Tutmayana "aaaaaa,ne ayıp gibi" Istanbul'a Tayin Oldukdan Sonra Ramazan Geldi ŞİŞLİde Oturuyorum ve Oruc Tutana Sanki "aaaaa,ne ayıp gibisinden" davranıyorlar ve Bu Duruma Çok Şaşırdım. Bizide Kendisine Doğru Çekicekler ve Istanbulda Oruç Tutmak Gerçekten Zor NEM+Sıcaklıkta ve Istanbulda Oturduğumuz Koca Mahallede Sadece Bizim Aile ve 3-5 Kişi Tutuyor Sanırım, Sokağa Bi Çıkıyorum Köşe Diplerinde Sıgara İçiyolar, Lokantalar tıka basa herzamanki gibi dolu. :)

Maalesef öyle biraz , olsun biz onlar için tutmuyoruz dimi :)

Geri
Üst Alt