sohu 3.0 1534

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan downfall
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: sohu 3.0 1534

güzelmiş te bu pvp servermi ? onu anlamadım hani ko 2.0 muhabbeti ko 3.0 mı buda

evet pvp 1397 gibi bunun dosyalarıda linux

2.0 ; 1397
3.0 ; 15xx

vayy yakında oda gelecek o zaman desene :D bir el atarsın artıkın :)

ben elimi ayağımı çektim artık uğraşmıyorum hiç kimseye yaranılmıyor birdahada pvp ile ugrasırsam paylasım falanda düsünmüyorum 1081 kodlarıyla ugrasıyorum şu aralar bi can sıkıntısına o kadar

ben elimi ayağımı çektim artık uğraşmıyorum hiç kimseye yaranılmıyor birdahada pvp ile ugrasırsam paylasım falanda düsünmüyorum 1081 kodlarıyla ugrasıyorum şu aralar bi can sıkıntısına o kadar

anladımda tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış derler sen biz paylaşım bekleyip sonra garip garip konuşanlara bakma :D sen işine bak dediğin gibi kendine çalış :)

Şukadarını Söyliycem BI-RA-KA-MAZ-SIN :)

insanın ruhuna işliyo meret.

Sohu Lisanslı Dıe Biliyorum SexyKo Yanlıs Hatırlamıorsam Sohu Files Kullanıyordu

Clienti İndiriyorum Bakalım Nasıl Bişeymiş

Sohu Lisanslı Dıe Biliyorum SexyKo Yanlıs Hatırlamıorsam Sohu Files Kullanıyordu
ona bakarsan 1397 da lisanslı diyolardı yani buralarda diyen varmıydı bilmiyorumda knightonline.cn de öyle söylenyodu :D

2 minutes dakika sonra eklenen:

launcher cince bir exe calıstırdıgından dil paketi yüklemek gerekiyo cünkü bulamıyo exeyi

34 minutes dakika sonra eklenen:

dil paketi yükleyincede start gelmiyo işe bak :D

Son düzenleme:

hmm proxy yani ıp degişitirin hani bi aralar japko onla giriyoduk bide öyle deneyin :P belki olur

ona bakarsan 1397 da lisanslı diyolardı yani buralarda diyen varmıydı bilmiyorumda knightonline.cn de öyle söylenyodu :D

2 minutes dakika sonra eklenen:

launcher cince bir exe calıstırdıgından dil paketi yüklemek gerekiyo cünkü bulamıyo exeyi

34 minutes dakika sonra eklenen:

dil paketi yükleyincede start gelmiyo işe bak :D

Aynen Start Gelmiyor Dil Paketini Yükleyince .

Ben paketi yükledim ama exe adı değişik diyor ne iş :)

startta geliyor.

Çince Dil Paketi Kurduktan Sonra Launcere Tıklayınca , Start Gelmiyor Optiona Tıklayınca Versiyonu 0 Olarak Gösteriyor . Bence Versiyon Uyumlu Değil Hatası Geliyor.Çince Olduğu için Anlayamıyoruz ;)
Option içindeki version değişmiyor bi türlü bilmiyorum nasıl olcak.

Ko-cuce üyeliği benim değil. '' letargamezzz2 ''

5 minutes dakika sonra eklenen:

Knight.dll yi silince çince olan exeden exe girişi yapılıyo ama siyah ekran kalıyo
knight.dll yi silmezsek çince olan exeye tıklayınca launcer oluyo ;)

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt