[ŞOK]DFD Securty System [AntiCheath+Fix Server Files + Yepyeni Firewall]

Cevap: [ŞOK]DFD Securty System [AntiCheath+Fix Server Files + Yepyeni Firewall]

packlemen kötü olmus adam senin clientde ismini görünce burdan ebenezerini indirir versionunu alir kendine exe edirtler zor değil.

ebenezerde packli sadece versiyon alır exeyi yapması için portta lazım portu ebenezerden öğrenemez packli olduğu için anca snifferla bulur ama onunla uğraşıcak kim var hiç olmazsa lamerleri uzak tutar

iyi günler

Lan bişe Yapiosan Adam Gibi Yap Exe ile 47 level ebenezer birbirne uyusmuor 10061 verior kamil ya

terbiyeni bozmadan söyle kontrol ederiz.

Meta'nın altındaki ebenezer baglantısında açık var. ebenezer kapanıyor oradaki açıgı kapatın.

teşekkürler güzel paylaşım

Kontrol etsene ozaman 47 level ile ebenezzer birbirine uyusmuor_??? 10061 veiorrrr

Arkadasim Eyw. sagolun bütün ebenezerlerle uyuyor girio oyuna ama 47 level ebenezerını acınca 10061 arkadasım ebenezer editleme programıyla ebenezer 83ü 47 yapıyım dedim ama ebenezer editör diyoki bu 83 level ebenezer ebenezer.exe olarak gözükmüor bi el at.S:S:SS:

Moderatör tarafında düzenlendi:

yorumunuz için teşekkürler..

bende derim exe yi bi kırmaya çalışın :)

ayrıca arkadaşlar alıcak osmanx den 4 gündür ulaşamıyorlar :)

ve yine ayrıca.. bazıları var sunucu parasını bile veremiyorlar.. bide anticheathe 50 tl verebilirlermi hö

ve yine ayrıca bu ilk anticheat'im[paylaştığım] versiyonlar arttıkça azalacak :)

yorumlar için tekrar teşekkürler..

Hemen Kırıyım İstersen Hangi Programla Packlediğinide Söylerdim ama Anti sini Bulucakları Icın Soylemıyorum ayrıca Analiz de Çıkıyor O Kadar Nobelce Bişi Yani Güveniyorsun Ondan Soyluyorum ;) Özelden Link Atarım Kırık Exeni ;)

Evet gerçekden server kurucularına büyük bir yardımda bulnuuyor bu anticat

atıver kardeş bu packerın versiyonu rdp ve peid ile tarattığından farklı orda 2.0.3 yazıyor ama normal sürümü 2.0.5 ve bu sürümde ya da 2.0.3 sürümünde ne script çıktı ne de unpack programı anca elinle manuel yaparsın oda çoğu lamer asemblyden anlamadığından :)

:D dediğinden bende bişi anlamadım .. :D güzel konstun sanırım :)

Eywallah Bro Sırf Server Çökmesin Diye Yorum Yapıom :D

yorumlar için teşekkürler

yeni skilleri falan göstermiyor daha doğrusu farklı gösterip herhangibir dmg vurmuyor. bu ebenezer dan mı kaynaklanıyor acaba ? + olarak login server ı açtığımda eski kullanıcılarla oyuna giriş yapamıyorum. ama yeni kullanıcı açabiliyorum. relog attığımda o kullanıcı ilede giriş yapamıyorum. bu kadar teslik üst üste gelmez ya :) login server ı değiştirince (senin verdiğin haricinde bir login server kullanınca) login olayı çözülüyor fakat şu yeni eklenen skiller konusunda ne yapmak lazım ?
dipnot : dediğin gibi antihack olayı güzel çalışıyor teşekkürler bu arada ;)

yeni skilleri falan göstermiyor daha doğrusu farklı gösterip herhangibir dmg vurmuyor. bu ebenezer dan mı kaynaklanıyor acaba ? + olarak login server ı açtığımda eski kullanıcılarla oyuna giriş yapamıyorum. ama yeni kullanıcı açabiliyorum. relog attığımda o kullanıcı ilede giriş yapamıyorum. bu kadar teslik üst üste gelmez ya :) login server ı değiştirince (senin verdiğin haricinde bir login server kullanınca) login olayı çözülüyor fakat şu yeni eklenen skiller konusunda ne yapmak lazım ?
dipnot : dediğin gibi antihack olayı güzel çalışıyor teşekkürler bu arada ;)

yeni skill dediğin japko skilleri mi? skiller ebenezerden kaynaklanmaz

tamam buldum aradığımı ;) Elmor_Grune_r.tbl ile diğerini kendi skil magic main us a eşitlemem lazım sanırım dimi ?

evet japko skilleri , buna yönelik bir çalışman varmı antichat le ilgili

hayır skillmagic_main_us u okuyan o tbl ismini vermiyeyim kendin bulursun tblyi editle ve skilleri tblye ekle tbl editörler mevcut

iyi geceler

Elmor_Grune_r.tbl ve Elmor_Grune_Rain_us.tbl ye eklemem gerekmiyomu ? yoksa sadece birine mi eklemem lazım ? :/

Geri
Üst Alt