Son Direniş Online Beta Server

yavuzlevent

Member
Reaction score
3
Arkadaşlar daha önceden hakiki bir myko server açtık oyunu baştan aşağıya değiştirdik ama malesef tutmadı. Herkes MYko myko dedik myko yaptık gelen olmadı. Bizde bunu tekrar size sorarak öğrenmek istedik. Nasıl bir oyun istiyorsunuz ? ona göre yapıcaz beta olarak açıcaz eğer beyenilirse tam sürüme geçip oyunumuza başlıcaz.

Cevap: Son Direniş Online Beta Server

Myko Databasenin Özelliklerini Görmek İstiyorum :) > Birde [email protected] Eklersen Yardımcı Olabilirim.
Myko Her Zaman Tutmustur.

Ama Yok 100-150 User Olsn 2-3 Gün Sonra 10 User Kalsın Diyorsan Mage :) Ekle Benim Msnimi Sana Cok Yardımcı Olucgm :) Gmlik İstemiyeceğim.

ben ekledim seni serverde iletişim qörevlisiyim ben qörüşeceqim sizinle

msn yazarmsn kişi listem dolu olabilir 1oo3 kişi ;) bn eklerm bi şekilde

Arkadaşlar daha önceden hakiki bir myko server açtık oyunu baştan aşağıya değiştirdik ama malesef tutmadı. Herkes MYko myko dedik myko yaptık gelen olmadı. Bizde bunu tekrar size sorarak öğrenmek istedik. Nasıl bir oyun istiyorsunuz ? ona göre yapıcaz beta olarak açıcaz eğer beyenilirse tam sürüme geçip oyunumuza başlıcaz.

Sizdeki sorunları belirtiyim:
1- Oyunu oynamak icin client yüklemek gerekiyor bunuda cok kişi yapmıyor yani resimleri fln editlemeyip orjinal olarak sunsaydınız daha cok user verimi alırdınız.
2- Serverin tutması için en önemli kurallardan biri reklam 1 yada 2 gün önceden acılan konu user toplar ve zamanında sorunsuz ve lagsız açtığınızda en iyi user verimini alırsınız.(mümkünse paralı reklam)

Sizdeki sorunları belirtiyim:
1- Oyunu oynamak icin client yüklemek gerekiyor bunuda cok kişi yapmıyor yani resimleri fln editlemeyip orjinal olarak sunsaydınız daha cok user verimi alırdınız.
2- Serverin tutması için en önemli kurallardan biri reklam 1 yada 2 gün önceden acılan konu user toplar ve zamanında sorunsuz ve lagsız açtığınızda en iyi user verimini alırsınız.(mümkünse paralı reklam)

1-)Yeni Beta serverimzde Client kaldırılacak ORjinal haliyle herkes girebilecek daha sonraları bu yeni skins anternatik olarak sunulacak isteyen indirir isteyen indirmez meselesi
2-) Sunucu açılışımızda gerçekten çok eksiğimiz vardı daha ileri bir tarihe alıcaktık fakat bazı kişiler yüzünden yapamadık ve karşılığını gördük önerin için teşekkürler reklam işinide bazı ekip arkadaşlarımız aramızda olamadığından iyi yapamadık inş çok güzel bi dönüş yapıp harika bir oyunla geri dönücez.

Geri
Üst Alt