[Soru]Eklediğimiz İtemi Görebilmek İçin ???

Konu Yazar

Viva La Muerte

Kimseye Etmem Şikayet
May
525
28
Merhaba,
Database'e Transformation Scroll'u Baz Alarak İtem Ekledim...
ve yine Transformation Scroll'u Baz Alarak ITEM.tbl ye ekledim...
Oyuna Girdim.. Item Üzerimde Fakat Göremiyorum... Yani Ne Simgesini Ne Ozelliklerini Bu Yüzden Skill Bara Atıp Kullanamıyorum...

Itemin uzerinde olduğunu nerden biliyorsun derseniz... itemleri buldurduğum zaman kodu ve kaç tane olduğu yazıyor fakat oyuna girince inventory de yok...

Hangi Tbl yi Editlemem gerekiyor... item ext lerin hepsini turladım fakat transformation scroll sadece ITEM_ORG_Us.tbl de var...

Bir Türlü Çıkamadım İşin İçinden .. Daha Önce İtem Eklemiş Birisi Varsa Yardımcı Olursa Sevinirim...

Cevap: [Soru]Eklediğimiz İtemi Görebilmek İçin ???

TBL Editorle eklerken orda 2 kısım var.
Onlardan ilki inv. deki görünüşü, diğeri itemi eline aldığında görünüşü.
TS için ikisinede aynısını yazarsan item gözükür.

arkadaşım itemin elde görünüşünü editlemek için nasıl bir yol izlemek gerekiyor? Ben itemi ekledim inventoryde görünüyor fakat üzerimde görünmüyor. Item Giysi. Item klasörünü gözden geçirdim fakat bokluk var. Bokluktan kasıt karısık bir kodlama gibi bide bir editör gerekli sanırım her itemin dxt sinin yanında *.n3cpart uzantılı bir parça var :S

2 tane yan yana item kodu var.
Şuan evde değilim kaçıncı olduğuna bakamıyorum baştan 4 ve 5 sanırım.

77killer sağol öneri için :) ama benim problemim çok farklıymış çok basit bir hata yapmışım..

itemler upgrade olduğunda son kısımları 1 2 3 şeklinde değişiyor ya.
Ben itemi direk 123456789 gibi bir sayı eklemiştim... Tüm numara son rakamı sıfır yapmaktan geçiyormuş :)

:) Evet scroll vb. itemlerin son kodları 0 dır. Sadece item upgrade ediliyorsa son rakamı değişir.

Geri
Üst Alt