- Eki
- 1,291
- 0
Cevap: Sorunsuz filesler | Oto odbc | Ko paneller | Database | Map | By_Dragon
Öncelikle s.a arkadaşlar Ben kendimi tanıtayım Sizlere yardımcı olabilmek için bu işe yeni başladım ... Bu konularda kesinlikle tecrubeliyim Artık beni tanıcaksınız ! Alıntı yapmadan kendi emeğim ile Yaptım hepsini toplam 3 saat uğrastım sizler için !
Evet geçelim dosyalara
Sorunsuz server files exeleri : RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting ( rapid ama link te sorun yok ! )
Şimdi oto odbc ve inilere geçelim : RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting (Buda rapiddir ama hata vermez )
Bunlar ko paneller : RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting (aynı şekilde bu da rapiddir )
Heh şimdi geçelim database ve maplara
Merak etmeyin bunlar tek link halindedir ve Rapid değildir
Link : Gerekli her sey map db vb..zip ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
Bi teşekkürü çok görmeyin !
Ücretsiz server kurulumuda yaparım !
5 minutes dakika sonra eklenen:
hiç yorum yokmu Ne kdr urastım bunlar için :S
Öncelikle s.a arkadaşlar Ben kendimi tanıtayım Sizlere yardımcı olabilmek için bu işe yeni başladım ... Bu konularda kesinlikle tecrubeliyim Artık beni tanıcaksınız ! Alıntı yapmadan kendi emeğim ile Yaptım hepsini toplam 3 saat uğrastım sizler için !
Evet geçelim dosyalara
Sorunsuz server files exeleri : RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting ( rapid ama link te sorun yok ! )
Şimdi oto odbc ve inilere geçelim : RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting (Buda rapiddir ama hata vermez )
Bunlar ko paneller : RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting (aynı şekilde bu da rapiddir )
Heh şimdi geçelim database ve maplara
Merak etmeyin bunlar tek link halindedir ve Rapid değildir
Link : Gerekli her sey map db vb..zip ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
Bi teşekkürü çok görmeyin !
Ücretsiz server kurulumuda yaparım !
5 minutes dakika sonra eklenen:
hiç yorum yokmu Ne kdr urastım bunlar için :S
Moderatör tarafında düzenlendi:
2.000.000 TL ⚔️ Ödüllü MYKOv2 GENESIS | 24 Nisan 2026 ⚔️ Resmi Açılış Başlıyor!