Sorunsuz Server Dosyaları + Mapler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan CSNV
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

CSNV

SkullWebDesign Coder
Ara
43
1
İşte Linkler: Açıklama aşağıda

1-Login Server : rapidshare.com/files/203636242/1-Login_server.rar
2-AI Server: rapidshare.com/files/203636316/2-AIServer.rar
3-AI Mapler: rapidshare.com/files/203652297/AIMAP.rar
4-Ebenzer: rapidshare.com/files/203636910/3-Ebenezer.rar
5-Ebenzer Mapler: rapidshare.com/files/203666836/EBENZERMAP.rar
6-Ebenzer C++ için: rapidshare.com/files/203666847/ebenzer_cpp.rar
7-Aujuard: rapidshare.com/files/203637001/4-Aujard.rar

dosya.tc linkleri

1-Login Server: dosya.tc/1-Loginserver.rar.html
2-AI Server: dosya.tc/2-AIServer.rar.html
3-AI Mapler: dosya.tc/AIServerMAP.rar.html
4-Ebenzer: dosya.tc/3-Ebenezer.rar.html
5-Ebenzer Mapler: s1.dosya.tc/EbenzerMAP.rar.html
6-Aujuard: dosya.tc/4-Aujard.rar.html

1,2,4 ve 7 de boyut küçük olsun diye log dosyalarını silip yükledim. belki eksik aldığım dosya olabilir. her ihtimale karşı kendi dosyalarınızın yedeğini alın. yüklediklerimi kendi dosyalarınızla değişin.

login serverin server ve ebenzerin gameserver inilerini Local, Lan ve Net erişimi için ayarladım. Bu yüzden server lar dışındaki 127.0.0.1 i kesinlikle ellemeyin. ini lerde yer alan DSN ler sizin ODBC ye eklediğiniz DSN lerdir. DB adınızla karıştırmayın.
AI ve Ebenzer maplerini ayrı ayrı upload ettim. ne olur ne olmaz diye. bende şu ana kadar denediğim herşey sorunsuz çalışıyor. Ayrıca login server'ın inisindeki URL yi kendi ip nizle değişin ki auto launcher kullanabilesiniz. Ama auto launcher kullanmak için Filezilla Server'a, PC nize yönlendirilecek 21 portuna ve ayarlamayı bilen birine ihtiyacınız olacak. csnv@windowslive ekleyin bakarım ona.

6 numara ise ebenzer'in (bende userları sildikten sonra) verdiği c++ hatası için query analyzer kodu. QA açıp menüden aç diyip hedef gösterin, db nizi seçim uygulayın bu kadar basit. Hayrılı olsun...

Son düzenleme:
Cevap: Sorunsuz Server Dosyaları + Mapler

şu filezilla için 21 portunu normal portlar gibimi açıyoruz tcp udp ?

evet tcp udp olarak açıyoruz settings te file compression da üsttekini işaretliyoruz alttakinin işaretini kaldırıyoruz.

Error
You want to download the following file:
RapidShare: Easy Filehosting | 70820 KB

Currently a lot of users are downloading files. Please try again in 2 minutes or become a Premium member

Please note, the server is not going to check again within the next 2 minutes if downloading is possible again. To provide a fair platform, all user get the same options. Your last attempt was 19 seconds ago.

Create Premium Account

Currently a lot of users are downloading files. Please try again in 2 minutes or become a Premium member
Çeviri: Şu anda birçok kullanıcı dosya indiriyor. lütfen 2 dakika içinde tekrar deneyin veya premium üye olun.

sorun benden değil rapiddeki doluluktan kaynaklanıyor...

Ok sağol bilgilendirme için tekrar deniyorum

rica ederim bi paylaşım yaptım tamamen arkasındayım olacak her türlü sorunu bildirirseniz çözümünü bulup paylaşmak isterim tekrar teşekkürler :)

Forumlardaki en sağlam map listesidir homeko nun verilen db sinde bile olumlu sonuç çıkartmıştır yayınlayan arkadaşa caanı gönülden teşekkürlerimi bir borç bilir başarılarının devamı temennisiyle saygılarımı sunarım.

arkadaslar kimse bisi indirmesiN burdan hepsi zararlı şeylerdiR içlerinde trojan bulunmaktadıR

Çamur atan arkadaşları merak ediyorum acaba indiriptemi denediler? Neyse ben bazıları için ancak konuşulacak konu olurum diip geçiyorum. Trojan olabilirde olmayabilirde tamamen kendi dosyalarımdır. eğer bilgisayarımda benim farkedemediğim bir trojan falan varsada bilemem. nod32 4.0 ve Spyware Doctor 6 ile tarattım virüs trojan vb uyarı vermedi. trojan olduğunu iddaa eden arkadaşlar antivirüslerinin adını söylerlerse onlada deneyip sonuçları görebilirim eğer haklı çıkarlarsa hemen yenilerini upload edebilirim. Hepsi hatalı diyenlerde hatayı söylerlerse çözümünde yardımcı olurum. bol keseden atıp tutmakla olmuyor. Paylaşım yapmayıpta yapana iftira atmanında kul hakkına girmek olduğunu unutmayın... Yinede yorumlar için teşekkürler...

ben indirdim çatır çatırda çalışıyo arkadaşımıza lütfen suç atmayalım ozaman siz çok iyi billiyosanız siz upload etseydinizde biz indirseydik

işte karalama yapanlara en iyi cevabı vermişsiniz teşekkür ederim...

Kardesim ALLAH razı olsun tam aradıgım bi konu Diger süper konularinla Yine Seni Ko-cuce ' de bekliyorum .Tşk ..!!

Rica ederim maksat paylaşım olsun :)

51625416.jpg

ebenzer le ai nin mapler farklı farklı ebenzer için olanı ai ye atmışsındır sen hangisinin hangisi olduğuna dikkat et

Geri
Üst Alt