İşte Linkler: Açıklama aşağıda
1-Login Server : rapidshare.com/files/203636242/1-Login_server.rar
2-AI Server: rapidshare.com/files/203636316/2-AIServer.rar
3-AI Mapler: rapidshare.com/files/203652297/AIMAP.rar
4-Ebenzer: rapidshare.com/files/203636910/3-Ebenezer.rar
5-Ebenzer Mapler: rapidshare.com/files/203666836/EBENZERMAP.rar
6-Ebenzer C++ için: rapidshare.com/files/203666847/ebenzer_cpp.rar
7-Aujuard: rapidshare.com/files/203637001/4-Aujard.rar
dosya.tc linkleri
1-Login Server: dosya.tc/1-Loginserver.rar.html
2-AI Server: dosya.tc/2-AIServer.rar.html
3-AI Mapler: dosya.tc/AIServerMAP.rar.html
4-Ebenzer: dosya.tc/3-Ebenezer.rar.html
5-Ebenzer Mapler: s1.dosya.tc/EbenzerMAP.rar.html
6-Aujuard: dosya.tc/4-Aujard.rar.html
1,2,4 ve 7 de boyut küçük olsun diye log dosyalarını silip yükledim. belki eksik aldığım dosya olabilir. her ihtimale karşı kendi dosyalarınızın yedeğini alın. yüklediklerimi kendi dosyalarınızla değişin.
login serverin server ve ebenzerin gameserver inilerini Local, Lan ve Net erişimi için ayarladım. Bu yüzden server lar dışındaki 127.0.0.1 i kesinlikle ellemeyin. ini lerde yer alan DSN ler sizin ODBC ye eklediğiniz DSN lerdir. DB adınızla karıştırmayın.
AI ve Ebenzer maplerini ayrı ayrı upload ettim. ne olur ne olmaz diye. bende şu ana kadar denediğim herşey sorunsuz çalışıyor. Ayrıca login server'ın inisindeki URL yi kendi ip nizle değişin ki auto launcher kullanabilesiniz. Ama auto launcher kullanmak için Filezilla Server'a, PC nize yönlendirilecek 21 portuna ve ayarlamayı bilen birine ihtiyacınız olacak. csnv@windowslive ekleyin bakarım ona.
6 numara ise ebenzer'in (bende userları sildikten sonra) verdiği c++ hatası için query analyzer kodu. QA açıp menüden aç diyip hedef gösterin, db nizi seçim uygulayın bu kadar basit. Hayrılı olsun...
1-Login Server : rapidshare.com/files/203636242/1-Login_server.rar
2-AI Server: rapidshare.com/files/203636316/2-AIServer.rar
3-AI Mapler: rapidshare.com/files/203652297/AIMAP.rar
4-Ebenzer: rapidshare.com/files/203636910/3-Ebenezer.rar
5-Ebenzer Mapler: rapidshare.com/files/203666836/EBENZERMAP.rar
6-Ebenzer C++ için: rapidshare.com/files/203666847/ebenzer_cpp.rar
7-Aujuard: rapidshare.com/files/203637001/4-Aujard.rar
dosya.tc linkleri
1-Login Server: dosya.tc/1-Loginserver.rar.html
2-AI Server: dosya.tc/2-AIServer.rar.html
3-AI Mapler: dosya.tc/AIServerMAP.rar.html
4-Ebenzer: dosya.tc/3-Ebenezer.rar.html
5-Ebenzer Mapler: s1.dosya.tc/EbenzerMAP.rar.html
6-Aujuard: dosya.tc/4-Aujard.rar.html
1,2,4 ve 7 de boyut küçük olsun diye log dosyalarını silip yükledim. belki eksik aldığım dosya olabilir. her ihtimale karşı kendi dosyalarınızın yedeğini alın. yüklediklerimi kendi dosyalarınızla değişin.
login serverin server ve ebenzerin gameserver inilerini Local, Lan ve Net erişimi için ayarladım. Bu yüzden server lar dışındaki 127.0.0.1 i kesinlikle ellemeyin. ini lerde yer alan DSN ler sizin ODBC ye eklediğiniz DSN lerdir. DB adınızla karıştırmayın.
AI ve Ebenzer maplerini ayrı ayrı upload ettim. ne olur ne olmaz diye. bende şu ana kadar denediğim herşey sorunsuz çalışıyor. Ayrıca login server'ın inisindeki URL yi kendi ip nizle değişin ki auto launcher kullanabilesiniz. Ama auto launcher kullanmak için Filezilla Server'a, PC nize yönlendirilecek 21 portuna ve ayarlamayı bilen birine ihtiyacınız olacak. csnv@windowslive ekleyin bakarım ona.
6 numara ise ebenzer'in (bende userları sildikten sonra) verdiği c++ hatası için query analyzer kodu. QA açıp menüden aç diyip hedef gösterin, db nizi seçim uygulayın bu kadar basit. Hayrılı olsun...
Son düzenleme: