Sorunsuz Server FiLes By_ZooM

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan By_ZooM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Sorunsuz Server FiLes By_ZooM

BEYLER RAPİDSHAREDEN uploadlamayın ufacık biside kırılıo
dosya.tc den yapın daha ii

teşekkürler arkadaşlar önemLi deiL payLaşım yapmak SanaTTır xD :P

teşekurler sorunsuz ellerine sağlık kardeşim

senden daha iyilerini bekliyorum kardeşim :)

Son düzenleme:

Beyler öyle eylencesine kuracaksanız indirin eger ciddi sekilde server kurmak istiyorsanız professionel fix lenmis ebenzer ler varıdr... + senin server files cöküntü... Ama senin sorunun degil iyi paylasmıssın ama uzun süreli server files degil...

Fine, but the error is continuously Sündires CZ​

LüTFeN Yeni ÜyeLiK ALıp AcTıgınıZ KonuLaRa Yorum Yazıp ArKaDaşLaRıMıZı YöneLTmeyiniZ İLginiZ İçiN TeşeKKürLeR ...
ben asLa öle bişi yapmadım yeni üye açıp yorum vs vs asLada yapmam neden böLe bişi dedin anlamadım ?

BüTün LinkLer YeniLenmişTir

Son düzenleme:

Mesajlara şöle bi göz attım bi kaç yorumda ben ekliim. öncelikle paylaşım için zoom a teşekkürler. eğer server files açılınca hata veriosa server files yada konfigürasyonda sorun vardır. eğer açılıpta sonradan hata verip kapanıyorsa bu da DB den kaynaklanıodur. ebenzer C++ hatası alanlar için bi dosya hazırladım. fakat db den userları silipte grade reset atınca hata verir genelde... buda ebenzer qa kodu. qa den aç diip bunu gösterin dbnizi seçip sorguyu çalıştırın. ama db nizde user yoksa önce tb_user a account ekleyin sonra account_char a bi char açın sonra grade reset atın... kolay gelsin...

Bende öLe bi Program yok ama oldugunu duydum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt