Speed Kopanel v10.1 Test Panel

Konu Yazar

underdog1

Speed KoPaneL Yapımcısı
Eyl
186
6
V10.1 ilk ve Tek Ko-CuCe.Net De Paylasılmıstır İyi Kullanmalar
Speed KoPaneL V10.1 Yeni Oldundan Test etmeye zamanım olmadından hemen paylaşıcam indirip Test Edenler Bizlerle Yorumlarını Paylaşmalarını Umuyorum Evet Resimlere Geçelim Zaman Harcamadan

ANASAYFADAN 1 RESIM

78627277.png

Bakıpta Yorum ve + rapı esirgeme emeğe saygı!

DOWNLOAD

rapidshare.com Linki : RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

rapidshare.de Linki 2 : RapidShare Webhosting + Webspace

isteğe göre KoPaneL Tasarlanır!

Son düzenleme:
Cevap: Speed Kopanel v10.1 Test Panel

tasarım göze hoş geliyor tebrikler başarılı bir çalışma olmuş. ama sanki portala benzetmişin paneli.

Paylaşım için teşekkürler. Güzel olmuş.

Yorumlarınız için Teşekkürler

kopanellerin güzel , hepsinde bi benzerlik seziyorum, sanki aynı kalıp gibi

benzerlik yazıdandır hey arkadaşım gibisinden :D

Güzel olmuş fakat kullanıcı giriş bölümü yaptıysan birde yönetici paneli koysan ve haber & dosyaların düzenlemesini oradan yapılmasını sağlasaydan daha iyi olurdu.

Daha cok portalın panele cevirilmiş haline benziyor Knightle ilgili logo harıc fazla bi gorsellik yok ama tasarım falan cok güzel Eline saglık ama Knight temaya biraz daha ozen göster bence :)

Daha cok portalın panele cevirilmiş haline benziyor Knightle ilgili logo harıc fazla bi gorsellik yok ama tasarım falan cok güzel Eline saglık ama Knight temaya biraz daha ozen göster bence :)

Merak Ediyorumda Bu Portal Kelimesi Azına Çok Dolanmış 1ci bu Portal Değildir Hazır Şablondur Yaptımız Sitelerin Şablonlarıdır Fiyatları 66 $ Başlar Şablon Boyutu 15 mb ile 190 mb arası değişir Bunda Daha neyin Görsellini istedini merak ediyorum

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt