BlueMansiiz
Active Member
- Haz
- 2,762
- 18
Cevap: Speed KoPaneL v10
saol kardeşim güzel sade bir panel olmş...
saol kardeşim güzel sade bir panel olmş...
✪ DeathKO ✪ | v.1098 MYKO | ASCEND | Rekor Ödül Havuzu | Büyük Academy : 06 Mart 2026 - HAZIR OL!
bakış acınız cok saçma prof bi site sade ve kalsik olur sizin cocukca resimlerdolu siteler yapma anlayışınıza ..... ..neyse panel very nice kardşim
bakış açımız ?bence burada en saçma şey dünyada senin var oluşun.
hmm bence burdaki tek saçma olan şey senin dünyadan bile olmaman önce git ...tünü yıka sonra gel benle muhattap ol...milletin emegine sacmasapan yorumlar atıp gereksiz yerkaplama hadi cnm başka kapıya.....:sakalli:
he bu arada eklemek istedim ironko die bişi gördm profilinde başından anlamam lazımdı velet oldugunu yaşında geçmior...muhattapım degilsin
aslında yazdığın yorumlara bakılırsa kimin velet oldugu anlaşılıyor ben görüşümü paylaştım. saçma sapan birşey yazdığımı düşünmüyorum ayrıca burada başka kapıya gidecek biri varsa oda sensin 2le bakalım.
bakış açımız ?bence burada en saçma şey dünyada senin var oluşun.
aslında yazdığın yorumlara bakılırsa kimin velet oldugu anlaşılıyor ben görüşümü paylaştım. saçma sapan birşey yazdığımı düşünmüyorum ayrıca burada başka kapıya gidecek biri varsa oda sensin 2le bakalım.
Apo Saçma Sapan Yazdın Kelime var kendini 4 / 4 lük yapma
Yaptın Bu Yorum Bunu Sen diyemezsin Emin Ol
Tasarım bu panelin neresinde ben göremedim görsellik sıfır bu panelde çöp.