Speed KoPaneL v9

Cevap: Speed KoPaneL v9

Speed KO Panel Her Zaman Guzel Paneller ve Panelde Guzel Acıklar Bırakıyorsunuz Size Tavsiyem Kullanmayın SOnra Servera Sızarlar Panelden

acını bir göstersen çok merak etmekteyim her konu actımda senin gibi bir tane çıkmasa sasıcam yani

ve bir kere hack nasıl yer öğren kopanelden mi yoksa cmd pink yoluylamı yer 2si arasında iyi karar ver sunucu dayma dışardan veri almaya acık oldundan cmd pink atarak çoğu sunucuya girile bilinmekte hiç bir kopanelden hack yenmez %90 olarak yenmez

Son düzenleme:

++++++++++++++++++++

+++++++++++++++++++++++

Son düzenleme:

beyler açık var denendi sakın indirmeyin indirceksenizde tanıdığınız phpden anlayan birine kapattırın yoksa cok aglarsınız

deneydiyse 1 ss koysana sunu bende bir göriyim çok merak ettim isiniz gücünüz beyeilen bir kopanel olunca bunu yapmak tek derdiniz bu

teşekkürler serverimi yeni kuruorum speedkopanel v9dan kuracam ko paneli

Teşekkürler Arkadaşım İyicene Geliştiriyorsun :)

saol moruk ama bu 30dklık kopanel :) yani suan yaptım metin 2 sitesinden bir alıntı ama pw server bilgileri ile donatıldı yapımcı benim ve ön izleme istersen buyur :D speedkonline.no-ip.biz

beyler bu kopanelle adam servera girdi ister inanın ister inanmayın ama açıkları kapansa güzel olur

eline saglik. Ama mrk ettigim şey benim panelimi neden satın almak istiyorsun kendinde panel yapıyorsun ? :)

Son düzenleme:

sen rahat ol kocum 1 tane program kullanmıyorum

sen 1 tane program kullanmıyosun ben hiç program kullanmadan her gün 2-3 tane kopanel yazıyorum tasarımda iyi oldugum söylenemez ama php dilinde benle yarısamazsn laflarınada dikkat et biz çakma değiliz :sakalli:

Geri
Üst Alt