SQL 2005 ve 2021 de Default Kayıt Gösterme ve Düzenleme Değerlerini Değiştirmek

Konu Yazar

TrayhopeR

www.trayhoper.net
May
2,830
62
Management Studio da bir tabloya sağ tıkladığınızda 1000 tane kayıt görebilir ve 200 tanesini editleyebilirsiniz.Bu ayarı değiştirmek için :

Tools > Options > SQL Server Object Explorer

bölümüne geliyoruz ve sağ tarafta açılan "Value for Edit <n> Rows Command" ve "Value for Select Top <n> Rows Command" kısmından ayarlıyoruz.Eğer değerleri 0 yaparsanız bütün sekmeleri sonuna kadar gösterip değiştirebilirsiniz :)

Cevap: SQL 2005 ve 2021 de Default Kayıt Gösterme ve Düzenleme Değerlerini Değiştirme

valla süper yardımcı oldun sağolasın SQL 2021 deki bu saçma olay yüzünden 2005 kurmayı düşünüyordum TY :)

Cevap: SQL 2005 ve 2021 de Default Kayıt Gösterme ve Düzenleme Değerlerini Değiştirme

Ah Ah Burak Sen Nerdeydin ya Daha Dün Sildim 20008 i Sırf Bu yüzden :( Bak Çoğu Kişi SQL 20008 de Çalışmak İstiyo Ama Ayarlarını Felan Doğru Düzgün bilmiyo securtyde login ekleme vs.Rica Etsem Resimli bi konu hazırlasan.

Teşekkürler Burak :) Sql 2021 kullanmıyorum ama ileri ki zamanlarda kullanırsam mutlaka lazım olacaktır. Sağolasın eyw..

Geri
Üst Alt