Q Konu Yazar q3r3w Member Haz 276 3 31 Eki 2008 #1 Merabalar Beyler SQL Ya Girdigimde Böyle Bir Sorunla Karsılasıyorum Saatin yanındaki SQL isaretinden start yapıyorum start komutu gerceklesmiyor buyrun ss :
Merabalar Beyler SQL Ya Girdigimde Böyle Bir Sorunla Karsılasıyorum Saatin yanındaki SQL isaretinden start yapıyorum start komutu gerceklesmiyor buyrun ss :
C ConfusioN Guest 31 Eki 2008 #2 Cevap: SQL Localhost a bağlanmıyor içeri.. kurulum sırasında hata yapmışsın.
Q Konu Yazar q3r3w Member Haz 276 3 31 Eki 2008 #3 Cevap: SQL Localhost a bağlanmıyor içeri.. SQL kuruluydu zaten bi ara bişe oldu böle oldu ondan sonra :S ertesi gün fln girmemeye basladı.. :S [eskiden kullanıordm. ]
Cevap: SQL Localhost a bağlanmıyor içeri.. SQL kuruluydu zaten bi ara bişe oldu böle oldu ondan sonra :S ertesi gün fln girmemeye basladı.. :S [eskiden kullanıordm. ]
T TaSo Ne rütbesi be!!!!!!!!!!!! Haz 1,047 24 31 Eki 2008 #4 Cevap: SQL Localhost a bağlanmıyor içeri.. bndede ilk başladgm zmnlarda olmuştu bidaha kur..
Q Konu Yazar q3r3w Member Haz 276 3 1 Kas 2008 #5 Cevap: SQL Localhost a bağlanmıyor içeri.. silinmesi tam olarak nerden bilmiyorum :S program ekle veya kaldırda göremedim :S
Cevap: SQL Localhost a bağlanmıyor içeri.. silinmesi tam olarak nerden bilmiyorum :S program ekle veya kaldırda göremedim :S
X XReturnS Well-Known Member May 3,649 67 1 Kas 2008 #6 Cevap: SQL Localhost a bağlanmıyor içeri.. denetim masasına gir kullanıcı hesapları kendi pc ni sec ve orda ayar var evt hayır onu kapatıcaksın güvenlik ayarlarından oluyor hö
Cevap: SQL Localhost a bağlanmıyor içeri.. denetim masasına gir kullanıcı hesapları kendi pc ni sec ve orda ayar var evt hayır onu kapatıcaksın güvenlik ayarlarından oluyor hö
T TaSo Ne rütbesi be!!!!!!!!!!!! Haz 1,047 24 1 Kas 2008 #7 Cevap: SQL Localhost a bağlanmıyor içeri.. silmene gerek yok. yeniden yükle yeter sqleval dosyasının içindeki installı çlştr
Cevap: SQL Localhost a bağlanmıyor içeri.. silmene gerek yok. yeniden yükle yeter sqleval dosyasının içindeki installı çlştr
M MnYk45 New Member Ocak 3 0 23 Ocak 2009 #8 Cevap: SQL Localhost a bağlanmıyor içeri.. beyler bu konuda lütfen yardımcı olun bendede aynı problem var dediklerinizi yapıorum olmuor
Cevap: SQL Localhost a bağlanmıyor içeri.. beyler bu konuda lütfen yardımcı olun bendede aynı problem var dediklerinizi yapıorum olmuor
E emre0232 Banlanmış Kalemi Kırıldı! Tem 698 14 23 Ocak 2009 #9 Cevap: SQL Localhost a bağlanmıyor içeri.. arkadaşım baslat - tüm programlar - microsoft sql server - service manageri tıkla start/continue var starta bas olur.. iyi geceler
Cevap: SQL Localhost a bağlanmıyor içeri.. arkadaşım baslat - tüm programlar - microsoft sql server - service manageri tıkla start/continue var starta bas olur.. iyi geceler
M MnYk45 New Member Ocak 3 0 23 Ocak 2009 #10 Cevap: SQL Localhost a bağlanmıyor içeri.. la biz sql yi kuramıoruz kı service manager ı bulalım xS
Necro Well-Known Member May 2,915 81 23 Ocak 2009 #11 Cevap: SQL Localhost a bağlanmıyor içeri.. Format atın baştan kurun ben düzeltememiştim =)