SQL Server CPU'Yu Çok Kasıyor Herkezi Dc Ediyor.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kacak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

kacak

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Mar
97
0
Merhaba, Bizim Bir Server'ımız Var Şuanda Online Günlük Ortalama 200 user Online Oluyor. Akşama Doğru 300+ Duruma Geliyor. Fakat 300 ü Geçtiği Anda SQL Server Coşuyor.
Normalde Sql Server 2000 Kullanıyorduk Bu Durumla Karşılaşınca 2021 Kurduk Fakat Değişen Hiçbişey Olmadı 300ü Geçince Görev Yöneticisinde Sql Server CPU Değeri 60 70 90 Oluyor Normalde 01 04 10 Olurken 300ü Geçince 60+ Duruma Geliyor. Ve Bu Core2 İşlemciyi %70 %90 %100 Hale Getiriyor Tabi Bu Durumda Oyuncuların Bi Çoğu DC Oluyor. Loglardan Dolayıdır Dedik. Fakat Logları Temizlememize Rağmen Değişen Hiçbişey Olmadı. Lütfen Yardım Edermisiniz...

Cevap: SQL Server CPU'Yu Çok Kasıyor Herkezi Dc Ediyor.

User sınırı Ram ve internet hızıyla alakalı. SQL vs. değiştirmekle biryere varamassın. Ram değiştir sorunun çözülür.

Ram mi? 2gb ram var ramle alakası yok çünkü ram kasmıyor. Ram in 1gb 'ı anca harcanıyor. Sorun kesinlikle cpu ile alakalı.

CPU neye bağlı ? Hard diskemi :D CPU yükselt diyemem ya arkadaşım :D

Benim Sorduğum'u Anlamadın Sen. Benim Sorduğum Şu, Normalde %5 %10 larda Olan CPU Neden %100 lere Çıkıyor?

Server dosyalarında sorun olabilir. cpu yükseldimi görev yöneticisinden hangi dosyanın cpuyu zorladığına bak, sonra zorlayan dosyayı değiştir bakalım yine cpu tavan yapcakmı.

İşte Görev Yöneticisinde CPU İle Orantılı Olarak Sadece SQL Server'ın CPU değeri Artıyor. Bu Yüzden Sql Server 2000'den Sql Server 2021'e Geçtim. Ama Fayda Yok.

allah kolaylık versin sorunu çözersen bizede yaz başşkan..... 300 kişilik bi serverim olmadıgından bu soruna rastlayamadım :(

200 kısıde bısı yoksa 200 kişi sınır koy :) buda bir fikir :)

Bi araLar benım sunucudada olmuştu ama CPU mu yükseldi onu bilmiyorum format attirdim düzeldi format attir tekrar dene

CTRL + ALT + DELETE YAP EN Yüksek Bellek Miktarı (%9X) harcayanı kapat bu kadar basit :ho

BES cpu bolucu war kullanmanı tavsıye ederım ai ile ebenezeri isaretle sorunun hallolucaktır

ya biraz saçma olabilir ama lütfen bir antivirüs taraması yap bu arada server dosyalarını vs. yedekle

Geri
Üst Alt