#ßornovaLı | V11 |Chaos | Border Defance War FaR£ | Hiç KimseDe oLmayan Database | ##

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Jasius
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Jasius

{ ßaş HarFi S£n ... ! }
Ara
2,258
13
merhabalar: Uzun bİr zamandir ko-cuce ye gİrmİyordum EMEGİME SAYGISIZLIK YAPTIKLARI İÇİN !! ve ŞÖle bİ baktigimda databassemİ dosya.tc kapandigi İÇİn kİmse bulamiyor ! Ve databasem Çok tutulmuŞ yalniz bulamadiklari İÇİn herkesİn rİca etmesİnden dolayi yenİden uplamayi dÜŞÜnÜyorum

en kisa zamanda yenİden uplayip sİzlerle bornovali saygilar

KURALLARA YÖNELİK CVPLAR BEKLİYORUM

Cevap: #ßornovaLı | V11 |Chaos | Border Defance War FaR£ | Hiç KimseDe oLmayan Databa

kardes haklısın yaptıgın db ler güzel oluyor paylas sen

Cevap: #ßornovaLı | V11 |Chaos | Border Defance War FaR£ | Hiç KimseDe oLmayan Databa

dayko paylaşda bug olmmasın lutfen

lutfen paylas db ni kardeşim

( Emeğe Saygı DuyuLmayıp Adam gibi Bir Teşekkür eTmediğiniz İçin BUnLr oLuyor Lütfen Arkadaşlar Bütün Ko-Cuce Kişileri Herkezin Yaptıgı Şeylere Saygı Gösterip Yorum Yapın ) =>> BaşarıLarının Devamını DiLerim kardeşim SaoLasın BiLgi İÇİn <<=

Ne Zaman YapmayI Düsüüyorsun ßro...

:D güleyimmi buna elalemin dblerinden ss verip kendi buglu hatta açılmayan dblerine devam et :D bayrak güncellemesi maradon emc sallada biraz uyduruklu salla :D

Kendi açtığın Sw lerde BUG olmasında Sonra BUGSUZ DB paylaşımı yaparsın . 1 gram saygı yok size..

Güveniyorum Sana Bornovalı Adam Gibi Paylaş BUGSUZ ;)

eyw kardes bekliyorruzz bugsuz olursa sevinirim simdiden kolaygelsin

Yakında v11 paylasımda konuları güncel tutun !

Geri
Üst Alt