{ ߨrnØvaLı } { v5 } { DEHSET DB } Usko Dß ] Andream Cz Krowaz vs.. } Yeni ObjeLer}

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Jasius
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: { ߨrnØvaLı } { v5 } { DEHSET DB } Usko Dß ] Andream Cz Krowaz vs.. } Yeni Ob

hersey için teşekürler

Cevap: { ߨrnØvaLı } { v5 } { DEHSET DB } Usko Dß ] Andream Cz Krowaz vs.. } Yeni Ob

her zaman kardesımm

güzel database eline sağlık
ancak anlamadığım bişey var
yorum yapan arkadaşlar kurmadan mı konuşuyor
exp aynı usko diyor
usko'da booro 21M exp mi veriyor aynı diyonuz

önce kullanın sonra yorum yapın.

arkadaşım öncelikle ellerine sağlık bu database'i bizle paylaştığın için
bu işlere yeni başladım biçok şeyde acemiyim databeyi kurdum belki benim bilgi eksikliğimden kaynaklanan bazı problemlerim var ilgilenirsen sevinirim.

Not:verdiğin pach'leri cliente kopyaladım.

1-)darkland ve krowaz'a giriş yerlerini bulamadım.
-user editörden kullanıcının birinin zone'u değiştirerek buralarda doğmasını sağladım
hem krowaz'da hem darkland'ta doğdu ama hiç hayvan yoktu etrafta.
2-)Felenkor odası galiba yok çünkü user editörden zone felenkor odası yapsam bile isilon
katında doğuyor.
- boss atmak istediğimde felenkor atmıyor.
3-) r bug fixli değil
4-) görev npc'lerini çalıştıramadım bazı bildiğimiz npc'ler çalışıyor.
5-) ilk başlangıçta invantory'de item ve para istemiyorum bunu nerden düzenleyebilirim.
6-) senin databese'le alakalı değil öğrenmek için soruyorum monster ve npc isimleri çok
kalın yazılıyor çok çirkin bence bu yazı karakterini değiştirebilirmiyiz ve nerden.

lütfen yazdıklarım yanlış anlaşılmasın belki benim bilgi eksikliğimden kaynaklanan problemlerdir ben bu problemleri yaşıyorum nasıl çözeri yardım almak için yazdım.

database için tekrar teşekürler.
ilgilenmen dileğiyle.

Son düzenleme:

İLker Arkadasım Paylasımın GüzeL ama Gerekli Evt DosyaLarını Paylasırsan Daha İyi Olur Bir Cok Kişinin Bu Hatasi Var ;)

helal be ilker sana tam istedigim db ..

hemen indiriyorum

UPUUPUPUPUPUPUPU

bencede HEALAL olsun kardeşim süper paylaşım.uzun pelerin halt etmiş :D
senden kralı yok uzun pelerini öyle böyle paylaşacak artistik yapmasına gerek yok.uzun pelerin db de olan bişe deil.adam bildiimiz pelerini uzun gösterio.sadece kendinde görünmesi de işine gelmez tabi.mecbur paylaşacak.ama kardeşim böyle db leri paylaşımda görmemiştik.bu yüzden sana helal olsun hiç bi mecburiyetin olmadan yaptın bunu gercekten teşekkür ederim.indirmedim ama görüyorum ki bir çok arkadaşıma yardımcı oldun formlara senin gibileri lazım.

Map Dosyalarını Verecek Yokmuuuuuuuuuuu

forumda var arkadaşım tüm map dosyaları aratırsan ilgili konuları bulabilirsin.

Bide düzgün client paylaşsanız fena olmazdı db leri atıyorsunuz herkes 1299 clienti toplamaya uğraşıyor parçaparça. yokmu bitane adam gibi client yapabilecek kişi aranızda.

Son düzenleme:

İlker git artık eve at şu evt leri bak serverı açıcam senin evtleri bekliyom :)

teşekürler yorumlar için emege saygınız olsun

ben her zaman 10 numara db paylascam ..

saygılar bornovalı ilker

10 numaralı adam 10 numaralı db paylaşır tabi :D

ilker bey bide benim tek sorunum ai server. hala hata veriyor.içinde olan haritayı bile görmedi battle3_11111.smd acaba benim login server-ai server-ebenzer-aujard da mı sorun var önerin nedir ?

önce şu şu dosyalar eksik demişti tamamladım.şimdi de şu hatayı verdi
-Error : CServerDlg,, Invaild zone Index!!
inşalla çözülür :(

AIServer.log:

2021-7-28 20:29, before GetNpcItemTable

2021-7-28 20:29, before GetNpcPosTableData

2021-7-28 20:29, before Npcpos setting

2021-7-28 20:30, ##### Error : CServerDlg,, Invaild zone Index!! : nid=12549, sid=22000, name=[Innkeeper]Galid, zoneindex=-1, curzone=100 #####

Son düzenleme:

db bozukut garantısı benden :):)

Tşkler Güzele Benziyor denicem :) Devamını Bekleriz ....

Allah özelini güzelini yazsın anlına bu dbyi buldugunda mutluluktan gelde ağlama user cabuk olur güzeL olur hiç korkmayasın Kosovalı varlıgınla yoklugunda YOU ARE GREAT! xD

1.si Sizleri seviyorum her zaman emegime saygınız oldu

2.si EVT LERİ HAZIRLIYORUM GÜZEL BİŞİ VERİCEM İLK DEFA PAYLASILCAK BU SALI GÜNÜ PAYLASCAM AZ SABIR

3.sü Ai server Hatası alan arkadaslar SQL-TABLE-ZONE INFO-HERSEYİ 0 YAPIN
OLMAZSA BEN SİZE Bİ TANE KENDİ YAPTIGIM ÖZEL Aİ SERVER PAYLASICAM ONDA HATA YOK...

4.sü EVT SALI GÜNÜ PAYLASCAM

SAYGILAR BORNOVALI ....<>

+++++++++++++++++++

Map Dosyalarını Paylasırmısın. Benim Fileslerle Uyusmuyor Db. :)

emek Hırsızı Serefsiz üyeLigimi Nie Caldın ulan Adminler Yada modlar bakarsa Banlamalarını Rica Ediyorum Bu üyelik Bana Aiittir konu Acmak içini nsanlık Yaptım verdim o Sifremi deiştirdi Gerekenin Yapılmasını istiyorum Tşkrler.

Ardream Towerler Fixmi ?

güzel db saol

Evet Aynı Sorun Bendede Var Server Dosyalarını Açarken Kullanılan Map Dosyalarınıda Paylaşırsanız Db'yi Kullanıcak arkadaşlarımız İçin Daha Güzel Bi Yol Olur . [Tavsiye]

evet öle bir sorun war malesef ayrıca emc lufer 1.2.3.4.5 clan bayrakları asılır yazmış asparagas o çalışmıyor dorumu bornavalı yoksa benmi yapamadım bi açıklama yaparmısn bide db den 1-2 foto koysaydın yada her özelligin fotosunu özellikle clan bayraklarınınkini :)

maplarda
hata verior

Geri
Üst Alt