Merhaba ,
Adım Ozan , 16 yaşındayım ve Marmariste yaşıyorum.Lise de 2. sınıfta okuyorum ve sayısal alandayım.Derslerle aram iyi sayılır.Bunun dışında 8 yıldır lisanslı futbol oynadığım Armutalan FC'de u17 ve u19 takıkmlarında on libero olarak oynuyorum ( boyum 186 ak on libero oynatıyorlar
).Fakat yazları klup ara vermiş oluyor bu donemde sadece sabahları kross calışmasıyla birlikte oğleden sonra fitness'a gidiyorum. ( akşamlarıda halı saha
) Klubün başarıları hakkında bir ozetleme yapiyim ( seni mi tanıyoruz klubü mü ? diyebilirsiniz
) 2001 - 2002 sezounda Türkiyede ilk 28'e girmeyi başaran klubümüz o sezondan sonra Antranorümüzün Marmarise Spor'a gecmesi ile birlikte takımdan 13 kişi marmarise spor'a gecti.3 kişi sadece marmaris spor teklifin reddetimiş ( ben dahil ) klupte oynamaya devam etmiştir.Bu transferlerden sonra muğla gruplarından bir türlü cıkamamış olan klubümüz 2021-2021'e kadar takımını oturtamamıştır.2021-2021 sezonunda takımımız ege gruplarına kalma başarısını gostermiştir.Şahsi olarak ; 21 macta oynadım.Bunların hepsinde sağ acık/forvete yakın oynadım.Toplam 14 gol atma başarısı gosterirken 12 golünde asistini yaptım.Fakat ilginc olan taraf bu 14 gol'ün 11'ini Muğla playoflarında atmamdır.u15 takımının bu başarısının ardından u17 takımı ile de Muğla Playoflarına kalsakta , Ege başarısını tekrarlıyamadık.2021-2021 sezonunda u16 ve u17 takımları ile Muğla Playoflarına kalmasıına rağmen Ege başarısını bir kez daha tekrarlıyamadı.Bu sezonda ise u17 takımının gostermiş olduğu müthiş performans Muğla Playoflarından ilersine yetmedi.Bu sezonda şahsi olarak ; cıktığım ilk macta sağ bilek yan capraz bağlarım ezildi ve 1.5 ay futbol oynuyamadım.Son 6 macta ise sadece 1 gol 2 asist ile oynadım.Fakat golü gormelisiniz akıllara zarar bir kafa golü
Bu sezonun ilginc tarafı ise oynadığım maclarda on libero/ oyun kurucu gorevinde oynamamdır.
Futbol dışında , televizyon dizilerine bayılırım.Romantik/komedi türü filmlere bayılırım.Kızlarla aram cok iyidir , etrafımda erkekten cok kız var diyebiliriz.Zaten cok kız olması erkekleri benden uzaklaştırıyor.Acık konuşursam kıskanclık duygusu
Boyle diyenlere kendini beyenmiş derdim eskiden fakat hakiketten oyle.Bu sene cok yaşadım bunu.Kitap okumayı severim..
Bilgisayar başında ise , pes 2021 / NBA 2K10 oynamaktayım.Bunlar dışında web tasarım ile uğraşıyorum.Zamanında bende herkez gibi knight online db/panel ile bayağı uğraştım.İşte zamanında ko-cuce'de minikloperdım ( Jokker ).Fakat kendi salaklığımdan dolayı üyeliğim pasif hale geldi.Ona rağmen coğu kişi beni affeti fakat Yağız hala affetmedi.Gerci unutuldu gitti.Ko-cuce dışında türkcespiker.com ve r10'da takılmaktayım.Ve tatil boyunca knight online pvp oynuyorm.Bunlar dışında ayriyetten Dota oynuyorum.Aslında pek bilmiyorum ama gerekli şeyleri biliyorum ve yeni yeni başladım.Hatta ilk gün oyunda cok popüler oldum. [ garanadan oynuyorum ] Hangi odaya girersem gireyim Revolle ezik diyorlar
Ama cok değişik bir oyun yaş seviyesi düşük cok küfür ediyorlar.
Facebook her daim hayatımda.
İşin kısası ben buyum.Hakkımda daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız ; Legends Of Ozan ulaşabilirsiniz.
okuğunuz icin cok teşekkürler.
Adım Ozan , 16 yaşındayım ve Marmariste yaşıyorum.Lise de 2. sınıfta okuyorum ve sayısal alandayım.Derslerle aram iyi sayılır.Bunun dışında 8 yıldır lisanslı futbol oynadığım Armutalan FC'de u17 ve u19 takıkmlarında on libero olarak oynuyorum ( boyum 186 ak on libero oynatıyorlar
Futbol dışında , televizyon dizilerine bayılırım.Romantik/komedi türü filmlere bayılırım.Kızlarla aram cok iyidir , etrafımda erkekten cok kız var diyebiliriz.Zaten cok kız olması erkekleri benden uzaklaştırıyor.Acık konuşursam kıskanclık duygusu
Bilgisayar başında ise , pes 2021 / NBA 2K10 oynamaktayım.Bunlar dışında web tasarım ile uğraşıyorum.Zamanında bende herkez gibi knight online db/panel ile bayağı uğraştım.İşte zamanında ko-cuce'de minikloperdım ( Jokker ).Fakat kendi salaklığımdan dolayı üyeliğim pasif hale geldi.Ona rağmen coğu kişi beni affeti fakat Yağız hala affetmedi.Gerci unutuldu gitti.Ko-cuce dışında türkcespiker.com ve r10'da takılmaktayım.Ve tatil boyunca knight online pvp oynuyorm.Bunlar dışında ayriyetten Dota oynuyorum.Aslında pek bilmiyorum ama gerekli şeyleri biliyorum ve yeni yeni başladım.Hatta ilk gün oyunda cok popüler oldum. [ garanadan oynuyorum ] Hangi odaya girersem gireyim Revolle ezik diyorlar
İşin kısası ben buyum.Hakkımda daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız ; Legends Of Ozan ulaşabilirsiniz.
okuğunuz icin cok teşekkürler.