- Reaction score
- 0
Buradan DOWNLOAD edebilirsiniz
Evet Arkadaşlar Daha Önce Bu Konu Açıldımı Bilmiyorum Ama Ben Paylaşmak istedim
K2 de çeşitli nedenlerden dolayı bakımda ve sürekli start sorunu yaşıyoruz.Bende tasadüfen buldugum bir programı sizinle paylaşmak istedim.Start için Dns'mizi defalarca degiştirmek zorunda kalıyorduk,bu programla bunlara gerek kalmıyor kendisi oto dns degişiyor...
Artı bir kaç yöndende faydalı oluyor giremediginiz yabancı sitelere de girme imkanı saglıyor(Youtube,video75,4tube.. v.b)
Not: Program sürekli Dns degiştigi için programı kurarken ve açarken Antivirüs'ünüzü kapatınız yoksa DNS degiştigi için virüs olarak algılar.
Birde Oto Dns degiştigi için ag baglantısında yavaşlama oluyor o yüzden kullanmak istediginizde açıp kapayarak ag baglantınızda da sorunla karşılamazsınız...
ALINTIDIR... Tesadüfen Buldum Ve Sizinle Paylaşmak İstedim Faydalı Olabildiysem Ne Mutlu Bana.
Teşekkürü Borç Bilen Arkadaşlarıma...
Begenen arkadaşlar ++ repleriniz bol olsun (EMEGE SAYGI...)
Evet Arkadaşlar Daha Önce Bu Konu Açıldımı Bilmiyorum Ama Ben Paylaşmak istedim
Artı bir kaç yöndende faydalı oluyor giremediginiz yabancı sitelere de girme imkanı saglıyor(Youtube,video75,4tube.. v.b)
Not: Program sürekli Dns degiştigi için programı kurarken ve açarken Antivirüs'ünüzü kapatınız yoksa DNS degiştigi için virüs olarak algılar.
Birde Oto Dns degiştigi için ag baglantısında yavaşlama oluyor o yüzden kullanmak istediginizde açıp kapayarak ag baglantınızda da sorunla karşılamazsınız...
ALINTIDIR... Tesadüfen Buldum Ve Sizinle Paylaşmak İstedim Faydalı Olabildiysem Ne Mutlu Bana.
Teşekkürü Borç Bilen Arkadaşlarıma...
Begenen arkadaşlar ++ repleriniz bol olsun (EMEGE SAYGI...)
Son düzenleme: