START Sorunu Olanlar,Auto Pacht Yüklüyemeyenler,Yabancı SitelereGiremeyenler İçeri->

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sensiz88
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sensiz88

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Reaction score
0
Buradan DOWNLOAD edebilirsiniz

Evet Arkadaşlar Daha Önce Bu Konu Açıldımı Bilmiyorum Ama Ben Paylaşmak istedim :) K2 de çeşitli nedenlerden dolayı bakımda ve sürekli start sorunu yaşıyoruz.Bende tasadüfen buldugum bir programı sizinle paylaşmak istedim.Start için Dns'mizi defalarca degiştirmek zorunda kalıyorduk,bu programla bunlara gerek kalmıyor kendisi oto dns degişiyor...

Artı bir kaç yöndende faydalı oluyor giremediginiz yabancı sitelere de girme imkanı saglıyor(Youtube,video75,4tube.. v.b) :)

Not: Program sürekli Dns degiştigi için programı kurarken ve açarken Antivirüs'ünüzü kapatınız yoksa DNS degiştigi için virüs olarak algılar.

Birde Oto Dns degiştigi için ag baglantısında yavaşlama oluyor o yüzden kullanmak istediginizde açıp kapayarak ag baglantınızda da sorunla karşılamazsınız...
ALINTIDIR... Tesadüfen Buldum Ve Sizinle Paylaşmak İstedim Faydalı Olabildiysem Ne Mutlu Bana.

Teşekkürü Borç Bilen Arkadaşlarıma... :)
Begenen arkadaşlar ++ repleriniz bol olsun (EMEGE SAYGI...)

Son düzenleme:
Cevap: START Sorunu Olanlar,Auto Pacht Yüklüyemeyenler,Yabancı SitelereGiremeyenler İ

valla deniyecem olur inşallah olursa seni repp e bogucam

Cevap: START Sorunu Olanlar,Auto Pacht Yüklüyemeyenler,Yabancı SitelereGiremeyenler İ

+++++++ repp oldu yaw sagolasın sırf start vermıyor dıe pwp oynuyorduk elıne saglık :)

arkdaş a göre olmus inş bizde de olur gene paylaşım için ty

sagolun beyler bende Frmtr den alıntı yapdım sızın ıcın ısınıze yararsa ne mutlu bana :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt